Fortnite 2. bölüm 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Tüm dünyada severek oynanan Fortnite oyununun birinci bölümünü tamamlamasının ardından gözler 2’nci bölüme çevrildi. Fortnite 2. bölüm 2. sezon tarihinin belli olup olmadığı merakla ve heyecanla araştırılmaya başlandı. İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi: 13.01.2020 16:18 Güncelleme Tarihi: 13.01.2020 16:20

Battle Royale oyunlarını sevenlere daha güzel ve keyifli anlar sunan Fortnite oyununun sezon güncellemeleri merakla bekleniyor. Fortnite oyununde genellikle 3 ayda bir güncelleme yapıldığı için Fortnite 2. Bölüm 2. Sezon güncellemesinin de ne zaman geleceğini haberimizde derledik.

FORTNITE NASIL OYNANIR?

Epic Games'in yapımcılığını üstlendiği Fortnite Battle Royale, video tabanlı bir oyundur. Küçük bir haritada 100 oyuncunun yer aldığı oyunda amaç hayattaki tek kişi kalabilmek. Bunun için düşmanlarınız olan zombileri öldürmeye çalışıyorsunuz. Görevler verildikçe rastgele haritalar da oluşturuluyor ve ister tek kişi isterseniz de grup halinde yarışıyorsunuz. Sadece düşman öldürmek değil kaynaklar toplamak ve inşaa eklemek de önem kazanıyor. Yapılan bu inşaalar kalenizi koruma şansı veriyor ve oyundaki kaderinizi büyük oranda etkiliyor. Kullanılan silahlar ise tek bir hedefe odaklanmıyor ve yayılarak büyük bir alanı hedef alıyor.



FORTNITE 2. BÖLÜM 2. SEZON NE ZAMAN?

Geçtiğimiz Aralık ayında yeni güncellemenin yapılması beklense de bu durum gerçekleşmedi. Fortnite 2. bölüm 2. sezonunun Şubat ayında oyuncularla buluşması bekleniyor. Güncellemeyle birlikte oyuncuları nasıl yenilikler beklediği ise henüz belli olmadı.

BİZE ULAŞIN