Call of Duty: Mobile oyunundan müjdeli haber!

Oyun severler için müjdeli bir haber geldi. Video oyunları arasında en sevilenlerden biri olan Call of Duty: Mobile, 1 Ekim yani bugün itibariyle akıllı cep telefonları için piyasaya sürülüyor. Hem İOS hem de Android kullanıcıları Call of Duty: Mobile oynayabilecek.

Giriş Tarihi: 01.10.2019 09:42 Güncelleme Tarihi: 01.10.2019 09:44

Call of Duty: Mobile sadece telefonlarda değil tabletlerde de oynanabilecek. Gameloop Android emülatörü ile bilgisayar üzerinden klavye ve mouse desteği ile oynanabilecek olan Call of Duty oyun severleri oldukça mutlu etti.

Tencent'in Timi Studio'su tarafından geliştirilen oyun tüm ülkelerde akıllı telefon kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulacak. Bilgisayarından ya da tabletinden Call of Duty: Mobile oynayacak olanlar için adaletli bir yaklaşım da benimsendi. Gameloop Android emülatörü aracılığıyla oyuna girenlerin rakipleri de aynı şekilde oynayanlar olacak.

ÜCRETSİZ OLACAK!

Call of Duty: Mobile oyunu 12 değişik ve meraklandıran modlarının yanı sıra farklı harita ile kullanıcılarla buluşacak. Diğer fenomen oyunlarda olduğu gibi 100 kişilik maçlar düzenlenecek. Çok oyunculu desteğinin yanı sıra gizemli haritalar da dikkat çekecek. Özel anahtar ile haritalama desteği verilecek. Oyuncuları App Store ve Play Store üzerinden ücretsiz olarak tam versiyonuyla indirilip oynanabilecek.

BİZE ULAŞIN