Honor 9X Pro özellikleri ve fiyatı nedir?

Son zamanların popüler telefon markası Honor, 9X Pro cep telefonu ile oldukça dikkat çekiyor. 23 Temmuz’da gerçekleşen resmi tanıtımın ardından Honor 9X Pro özellikleri ve fiyatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. Telefonunu yenileyecek olanlar için Honor 9X Pro incelemesini yaptık.

Giriş Tarihi: 25.07.2019 17:18

Honor 9X Pro tüm dünyada hem ekonomik hem de profesyonel özellikler sunmayı hedefliyor. Daha tanıtılmadan bile çok merak edilen Honor 9X Pro beklenenin üstünde özelliklere sahip. Peki Honor 9X Pro hangi avantajlarıyla ön plana çıkıyor? Honor 9X Pro satış fiyatı ne kadar?

HONOR 9X PRO ÖZELLİKLERİ

Kirin 810 işlemciye sahip olan Honor 9X Pro, Android 9 Pie işletim sistemi ve EMUI 9.1 arayüzü ile teknoloji severleri büyülüyor.
Profesyonel kamera özellikleriyle dikkat çeken akıllı cep telefonu 3'lü arka kamerası ile istenilen görüntünün kaliteden ödün vermeden yakalanmasını sağlıyor. Açılabilir ön kamerası ile çerçevesiz ekran deneyimi sunarak kalıpları kırıyor. 48 Megapiksel ve f/1.8 diyafram ana kamerası ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera profesyonel çekimin kapılarını aralıyor.



6.59 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde IPS LCD ekran özellikleriyle dikkat çeken Honor 9X Pro, 16 Megapiksel ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip. Güç tuşuna entegre edilen parmak izi okuyucu güven veriyor. 4.000 mAh kapasiteli bataryanın yanı sıra 10W hızlı şarj adaptörü de kullanım kolaylığı sunuyor.

HONOR 9X PRO FİYATI

Honor 9X Pro modeli, 30 Temmuz tarihinde satışa sunulacak. Telefonun 320 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı duyuruldu.

BİZE ULAŞIN