Sims 4 ücretsiz mi? Sims 4 oyunu nasıl indirilir?

Dünyaca ünlü Sims 4 oyunu ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Oyun severleri yakından ilgilendiren Sims 4 oyununun kısa bir süre için ücretsiz indirilebileceği duyuruldu. Peki Electronic Arts tarafından Origin üzerinden kullanıcılara sunulan Sims 4 nasıl indirilir ve oynanır? Sadece bilgisayardan mı yoksa mobilden de oynanabiliyor mu?

Giriş Tarihi: 23.05.2019 16:03

Maxis ve The Sims Studio tarafından geliştirilen Sims 4 oyununun değeri 270 TL olmasına rağmen 28 Mayıs'a kadar kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Sims serisini sevenlerin çok sevineceği haber kısa sürede yayıldı ve oyunu indirme işlemi yoğun bir şekilde başladı. İşte hakkında merak edilenler…​​​

SİMS 4 OYUNU ÜCRETSİZ NASIL İNDİRİLİR?

Sims oyunları hayranıysanız Electronic Arts'tan sizler için güzel bir haber var. 28 Mayıs tarihine kadar Origin üzerinden The Sims 4'ün temel paketini ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Oyun, Mac ve Windows bilgisayarlar için indirilebilir durumda. Ayrıca oyunun Digital Deluxe sürümünü de 49,99 dolardan satın alabilirsiniz.

Gerçek hayatta yapmak istediğiniz hemen hemen her şeyi yapmanıza olanak tanıyan Sims 4, geniş açık dünyası ve geliştirilebilir yapısı ile dünyanın en çok hayran kitlesine sahip oyunlarından biri konumunda. Oyunun en büyük avantajı, yalnızca erkekler değil kadınlar tarafından da takip edilmesi olarak gösterilebilir.

Oyunu Origin kütüphanenize eklemek için ilk olarak Origin sayfasına buradan gidebilirsiniz. Origin'in ana sayfasında karşınıza çıkan The Sims 4 ekranında Get it Now (Şimdi Al) butonuna tıklayarak oyunun satın alma sayfasına geldikten sonra Get it Free (Ücretsiz olarak al) butonuna tıklayın.​

SİMS 4 NASIL OYNANIR?

Sims dünyaca ünlü bir oyundur ve 1,2,3 diye giden serisi vardır. Her serisinde daha gerçeğe yakın grafikler ve kişiler yaratan oyunda gerçek hayatta yapmak istediğiniz şeyleri sanal olarak yapabiliyorsunuz. Sims 4 oyununda istediğiniz kadar karakter yaratıp, ona ev kuruyor içini istediğiniz şekilde döşüyorsunuz. Simsinize beğendiğiniz kıyafetleri giydirerek yemek yemek, tv izlemek, işe gitmek, alışveriş yapmak, party düzenlemek gibi daha pek çok aktiviteleri de yaptırabiliyorsunuz. Başka simslerle sosyalleşip evlenip çocuk sahibi olmasına karar verebiliyorsunuz. Bunlar için sadece komutları vermek yeterli.

BİZE ULAŞIN