Merakla beklenen Huawei P30 Lite satılmaya başlandı!

Son zamanların popüler telefon markası Huawei’in P30 Lite modelini kullanıcılara sunması heyecanla bekleniyordu. 26 Mart’ta Paris’te resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei P30 Lite daha tanıtılmadan satışa sunuldu bile… Peki Huawei P30 Lite’in özellikleri ve fiyatı nedir?

Giriş Tarihi: 12.03.2019 09:42

Huawei P30 Lite tanıtımı yapılmadan Polonya'da bir internet sitesinde satışa sunuldu. Henüz görselleri yayınlanmayan Huawei P30 Lite modeli için çeşitli görüşler mevcut. Net olmamakla birlikte Huawei P30 Lite'ın 369 Euro'dan satışa sunulması bekleniyor. Resmi tanıtım yapıldıktan sonra her şeyin netleşecektir.

HUAWEİ P30 ÖZELLİKLERİ

Huawei P30 Lite daha tanıtılmadan geniş kitleler tarafından oldukça ilgi görüyor. Farklı tasarımıyla beğenilen modelin 128 GB hafızası bulunuyor. Bu özellik de daha fazla bilginin kolayca saklanmasına olanak tanıyor. Kirin 710 işlemcisi bulunan telefonun, Android 9 Pie işletim sistemi ile tasarlanmış olması dikkat çekiyor.

Kamera detayına önem verenler için sevindirici bir haber de var. Huawei P30 Lite'da 3'lü arka kamera olacağı söylenirken, yakınlaştırma özelliğinin de çok daha detaylı olacağı öngörülüyor. Damla çentik ekranı ile şık ve tarz duran Huawei P30 Lite, arka kısmında parmak okuyucunun olacağı bilgisi sızdırılırken ön kısmında olup olmayacağı merakla bekleniyor. 3240 mAh bataryası bulunan modelin hızlı şarj edilme özelliği kullanıcılarını yarı yolda bırakmayacağı arzu ediliyor. Huawei P30 Lite akıllı cep telefonunun tüm özellikleri yapılacak lansmanda tam olarak netleşecek ve sizlerle de paylaşacağız.

BİZE ULAŞIN