Xiaomi Mi 9 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Xiaomi Mi 9 özellikleri neler?

Son zamanların popüler telefonu Xiaomi Mi 9, Avrupa’da satışa sunulur sunulmaz tükendi. Hem özelliği hem de fiyatıyla oldukça dikkat çeken Xiaomi Mi 9 Türkiye’ye ne zaman satışa çıkacak? Xiaomi Mi 9 özellikleri arasında neler yer alıyor?

Giriş Tarihi: 05.03.2019 12:03

Xiaomi Mi 9 akıllı cep telefonunun kısa bir süre içinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Henüz tarih netleşmediği gibi Türkiye fiyatıyla ilgili resmi bir bilgi de gelmedi. Avrupa satış fiyatı ise 449 Euro olarak belirlendi. Yeni bir rengi çıkan Xiaomi Mi 9, gökkuşağı tonlarında. Bu renginin farklı bir fiyattan satılması da beklenmiyor.

XİAOMİ Mİ 9 ÖZELLİKLERİ

İlk bakışta damla çentikli tasarımı ile dikkat çeken Xiaomi Mi 9 için yeni bir güncelleme de sunuldu. Kullanıcılar isterse ekran çentiğini gizleyebiliyor. Android 9.0 Pie işletim sistemi bulunan modelde Full HD+ çözünürlük özelliği ön plana çıkıyor. 6.4ç inç'lik AMOLED ekranı bulunan telefonun kamera özellikleri ise çok fazla konuşuluyor.

Profesyonel çekimler yapmayı sevenler için ideal bir telefon olan Xiaomi Mi 9'un önde bir arkada ise 3 ayrı kamerası bulunuyor. Arkadaki kameralardan biri 48 Megapiksel, ikincisi 16 Megapiksel ve üçüncüsü ise 12 Megapiksel ve MP telefoto 2x optik yakınlaştırma özelliği ile üretildi. Telefonun ön kamerasında ise 20 MP + HDR desteği sağlıyor.

Telefonun hızı önemli derecede yüksek, 12 GB RAM özelliği sunuyor. 3500 mAh batarya ve hızlı şarj ise işlerinizin yarıda kalmamasını sağlıyor. HDR10 teknolojisinin desteği bulunan modelde oyun ve gece modu özellikleri de var. Kişisel güvenliği koruyarak tasarlanan model parmak izi okuyucusuna da sahip.

BİZE ULAŞIN