Samsung Galaxy S10 Plus özellikleri nelerdir?

Son günlerde sıkça konuşulan popüler akıllı telefon Samsung Galaxy S10 Plus’ın özellikleri merak ediliyor. Yakın zamanda satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S10 Plus gelişmiş teknik özellikleri ve görünümü ile oldukça dikkat çekiyor. İşte Samsung Galaxy S10 Plus hakkındaki tüm bilgiler…

Giriş Tarihi: 19.02.2019 17:34

Son günlerin popüler telefon modeli Samsung Galaxy S10 Plus için geri sayım başladı. Gün geçtikçe yayınlanan özellikleri oldukça dikkat çekmeye başladı. Samsung Galaxy S10 Plus 20 Şubat'ta yani yarın düzenlenecek etkinlikte resmen tanıtılacak. Fiyatı ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

SAMSUNG GALAXY S10 PLUS HAKKINDA

Diğer akıllı telefonların tam tersine seramik olarak üretilen Samsung Galaxy S10 Plus, Gorilla Glass 6 ile güçlendirilmiş çentikli (Infinity O) ekranı ile şimdiden beğeni kazandı. Cama gömülü ultrasonic parmak izi okuyucusu bulunan modelin Qualcomm'un yeni üst seviye işlemcisi olan Snadpragon 855 seti ile gelmesi bekleniyor. Böylece dünyanın ilk 5G desteğini ve yapay zeka özelliğini de sunmuş olacak.



Üçlü kamera sistemi çok iyi fotoğraflar çekmek isteyenler için müjdeli bir haber oldu. Ön tarafta ise ikili kamerası bulunuyor. 12 GB RAM ve 1 TB depolama hafızası ile bu model bir ilk olmayı amaçlıyor. Yüksek hızda sarj özelliğine sahip olan Samsung Galaxy S10 Plus'un Galaxy Buds'un kablosuz şarj desteği ile beraber gelmesi bekleniyor. Bu sayede şarj paylaşım özelliğine vurgu yapılacak ve hayatı kolaylaştıracak.

BİZE ULAŞIN