Sesin sihirbazları

Ortamdan soyutlanabilmek, günümüzde çoğu kişinin ortak isteklerinden biri. Bu doğrultuda, birçok marka da bu isteği gerçekleştirebilecek, ‘aktif gürültü engelleme’ özelliğine sahip kulaklıklar ortaya koyuyor. Bu özelliği barındıran en iyi kulak üstü kablosuz kulaklıkları bir araya getirdik.

Giriş Tarihi: 29.11.2018 10:11 Güncelleme Tarihi: 29.11.2018 10:12

Yazı Kaan SANCAR

Son zamanlarda gerek sokakta gerekse toplu taşıma araçlarında hemen hemen herkesin ortak bir aksesuar olarak kulaklık taktığını görürsünüz. Bu aksesuarları 'ortamdan soyutlanmak' üzere kullanan kişilerin sayısının ne kadar da arttı, değil mi? Gelgelelim, her kulaklığın bu 'soyutlama' işlevini eşit derecede başarıyla gerçekleştiremediğini de belirtmeliyiz. Bize sorarsanız, bu noktada öne çıkan cihazlar 'aktif gürültü engelleme' özelliğine sahip kulaklıklar. Dâhili çoklu mikrofonları vasıtasıyla ortamdaki sesleri algılayıp bu sesleri oynatılan müziğin ritmi ya da beyaz gürültü ile örten cihazlar, kullanıcılarının gündelik hayatın rahatsız edici seslerinden tamamen soyutlanabilmesini sağlıyor. Aktif gürültü engelleme teknolojisi, ayrıca, cihazların akıllı telefon uygulamaları aracılığıyla uçak sesi, çocuk sesi, rüzgâr sesi gibi belirli seslerin engellemesi ya da belirli noktalardaki seslere odaklanma gibi konularda da çözümler sunuyor.

Plantronics Voyager 8200 UC
• Yüksek kalitede ses deneyimi • Kablosuz veya 3.5mm kulaklık adaptörü ile kablolu kullanım imkânı • Dörtlü mikrofon donanımı ile artırılmış akıllı aktif gürültü engelleme • Akıllı sensörler vasıtasıyla ya da sesle kontrol edilebilme olanağı ve durum algılama • Uygulama vasıtası ile kişiselleştirilebilen kullanım • Üst düzey konfor sağlayan birinci sınıf kulak pedi • 24 saate varan pil ömrü, 30m'ye kadar Bluetooth menzili
www.plantronics.com/tr/tr

BİZE ULAŞIN