DELL Xps 13 - 2’si 1 arada

Minimal boyutu ve hafif gövdesi sayesinde rahatlıkla taşınabilen Dell XPS 13 2’si 1 arada bilgisayar, güçlü işlemcisi, tamamen katlanabilir dokunmatik ekran yapısı ve barındığı diğer özellikler ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı vadediyor.

Giriş Tarihi: 19.09.2018 09:41 Güncelleme Tarihi: 19.09.2018 09:41

YAZI KAAN SANCAR
PRODÜKSİYON SAMET GÜNÜÇ
FOTOĞRAF DENİZ DOĞAN

Aksi durumlar söz konusu olsa da genellikle bir bilgisayarı elinize aldığınızda ilerleyen dönemlerde size nasıl bir kullanım sunacağı hakkında az çok fikir sahibi olursunuz. Bu, benim için Dell XPS 13 2'si 1 arada'yı ilk defa kutusundan çıkardığımda da böyle olmuştu; cihazın hafif, dayanıklı ve oldukça taşınabilir bir bilgisayar olduğunu düşünmüştüm. Nitekim sonrasında gerçekleştirdiğim kullanım deneyimi de bunu destekler nitelikteydi.

Dell XPS 13 2'si 1 arada'nın kasa yapısından bahsederek başlarsam; ilk olarak cihazın şık metal bir gövde ile uçtan uca ekran tasarımını harmanlayan bir gövde yapısına sahip olduğunu belirtmeliyim. Çerçevesiz ekran tasarımı sayesinde 13.3 inçlik bir ekranı oldukça küçük bir gövdeye sığdırabilen cihaz aynı ekran boyutuna sahip dizüstü bilgisayarlara oranla oldukça az yer kaplıyor. Buna ek olarak sadece 1,24kg ağırlığı ile de üstün derecede taşınabilirlik sunan cihaz, ekranını güçlendiren Corning Gorilla Glass 4 camı ve kasasının çoğunluğunu kaplayan metal malzemesi sayesinde de oldukça sağlam bir görünüm ve hissiyat sunuyor.

BİZE ULAŞIN