Asus Zenbook Flip 14

Işığı her açıdan yansıtan kasasıyla şık bir görünüm sunan Asus Zenbook Flip 14 güçlü işlemcisi, rakiplerinden farklı olarak ince kasasına sığdırdığı harici ekran kartı, 360 derece dönebilen dokunmatik ekranı ve daha birçok özelliği ile her durumda yanınızda olmaya aday.

Giriş Tarihi: 19.09.2018 10:37 Güncelleme Tarihi: 19.09.2018 10:38

Cihazın donanım tarafına baktığımızda ise Intel Core i7-8550U işlemcisi ile sağlanan güçlü işlemci performansının bu denli ince kasa yapısına sahip 2'si 1 arada bilgisayarlar arasında dünyada bir ilk olarak harici bir ekran kartı ile pekiştirdiğini görüyoruz. Bu bağlamda, gücünü NVIDIA GeForce MX150 ekran kartından alan Zenbook Flip 14, 16 GB RAM ve 512 GB'a varan hafıza seçenekleriyle de, deneyimlediğim kadarıyla, üstesinden gelinmesi zorlu uygulamaları ve özellikle de oyunları da sorunsuzca çalıştırabiliyor. Harici ekran kartının, bu noktada, cihazı bariz bir şekilde bir adım öne taşıdığını ve oranla oyun performansını diğer 2'si 1 arada bilgisayarlara bir adım yukarı taşıdığını söyleyebilirim.

Bu özelliklerine ek olarak; pil ömrü konusunda da iddialı olan cihaz, kullanıcı deneyimimde de gözlemlediğim üzere, neredeyse 13 saate yakın bir pil ömrü sunuyor ve hızlı şarj özelliği sayesinde de oldukça kısa bir sürede şarj olabiliyor. Harman Kordon imzalı stereo hoparlörlere de sahip olan Asus Zenbook Flip 14'ün dikkat çeken diğer özelliklerinin ise bünyesinde bulundurduğu iki adet USB 3.0, birer adet USB Type C 3.1 ve HDMI girişleri ile Microsoft Hello destekli parmak izi okuyucu olduğunu belirtmeliyim. Özetle; cihazın saydığım özelliklerini göz önünde bulundurduğumda Asus Zenbook Flip 14'ün geleneksel tasarımdan vazgeçmeden yenilikçi bir dizüstü bilgisayar deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebilirim.
Detaylı bilgi için; www.asus.com/tr

BİZE ULAŞIN