Yakın Takip

İster planlı egzersizler vasıtasıyla isterse günlük koşuşturma yoluyla olsun, fiziksel aktiviteler hayatın değişmez parçalarındandır. Bu aktiviteler sırasında vücudumuzda gerçekleşen değişimi gözlemlemenin en ‘şık’ yolu ise aktivite takibi yapabilen akıllı saatler kullanmak.

Giriş Tarihi: 11.08.2018 16:02
Yazı Kaan SANCAR




1. Fitbit Versa

Daha önceki cihazlarında keskin hatlı tasarımlara yer veren Fitbit, Versa ile yumuşak ve oval bir tasarım çizgisine geçiş yapıyor. Oldukça ince ve hafif bir gövdeye sahip olan Versa, şık görünümü rahat kullanım ile bir araya getiriyor. Eşleştirilen Android, iOS ve Windows işletim sistemlerine sahip cihazlardan gönderilen bildirimleri görüntüleyebilen Versa, kullanıcılarına yüzme, yürüyüş, koşu ve fitness gibi aktiviteler sırasındaki kalp atış hızı değişimi, yakılan tahmini kalori miktarı, katedilen mesafe gibi değişkenleri görüntüleme imkânı da tanıyor. Uyku monitörü, aktivite koçu, nefes egzersizi gibi özellikleri bulunan cihaz,dört güne yakın bir pil ömrü sunuyor.
www.fitbit.com



2. Apple Watch Series 3 (Hermès Özel Serisi)
Apple, Watch serisinin son üyesi 'Series 3' ile aktivite takibine odaklanıyor. Klasik 'Watch' tasarımının yanısıra Hermès imzasıyla hazırlanan kayış alternatiflerine de sahip olan cihaz koşu ve dalış gibi aktivitelerde katedilen mesafe, derinlik, kalp atış hızı ve yakılan kalori miktarı gibi değişkenleri gözlemleme imkânı tanıyor. iPhone'larla bağlantı kurarak gelen bildirimleri görüntüleyip sesli görüşme de yapılabilen cihaz 18 saate yakın pil ömrü sunuyor. Cihaz uyku takibi, aktivite koçu, nefes egzersizi gibi birçok özellik de barındırıyor.
www.apple.com/tr



3. Pebble Time Steel
Kullandığı özgün ekran teknolojisi sayesinde kendini aktivite takip cihazları arasında farklı bir noktada konumlayan Pebble, daha önceki modellerine oranla çok daha şık bir görünüme sahip Time Steel modeli ile modern tasarım çizgisini yakalıyor. Çizgi romana benzetebilecek 'retro' bir arayüze sahip cihaz yürüyüş, koşu, fitness gibi aktiviteler sırasında yakılan tahmini kalori miktarı ve katedilen mesafe gibi değişkenleri gösteriyor. Eşleştirilen Android ve iOS cihazlardan gelen bildirim ve aramaları da ekranına yansıtabilen Time Steel, bünyesinde uyku takip monitörü özelliğini de barındırıyor. Cihazın pil ömrü yaklaşık 10 gün.
www.pebble.com

BİZE ULAŞIN