Hangi markalara güveniyoruz?

Business Insider tarafından yayınlanan Survata araştırması, Nisan ve Mayıs aylarında 2.600’den fazla insanın katılımıyla gerçekleşirken, katılımcılara en çok güvendikleri markaları sordu. Kime güveniyoruz?

Giriş Tarihi: 25.06.2018 09:27
Araştırma şirketi Survata'nın CEO'su Chris Kelly, Facebook ve Instagram konusunda olumsuz düşünen insanların olumlu düşünenlerden daha fazla olduğunu açıkladı. Facebook ise skandal olaylarından sonra daha şeffaf olduğunu göstermek amacıyla birçok hamle yaptı fakat kullanıcılarlar hala bu konuda ciddi bir görüş ayrılığı yaşıyor.

Business Insider tarafından yayınlanan Survata araştırması, Nisan ve Mayıs aylarında 2.600'den fazla insanın katılımıyla gerçekleşirken, katılımcılara en çok güvendikleri markalara 5, en az güvendikleri markalara ise 1 puan vermeleri istendi. Birbirinden farklı şirketlerin yer aldığı anketle bir sıralama elde edildi. Araştırma sonuçlarına göre Facebook'un Instagram'dan daha tanındık olduğu belirtilirken, araştırma şirketinin CEO'su Kelly tarafından, Facebook'a olan güvensizliğin WhatsApp uygulamasını çok fazla etkilemediği belirtiliyor. CEO'ya göre WhatsApp, yalnızca ABD'de değil dünya genelinde kullanılan en popüler sohbet uygulaması olarak ön planda görünmeyi sürdürüyor.

Güvenli liste

1-Amazon (En Güvenilen)
2-PayPal
3-Microsoft
4-Apple
5-IBM
6-Yahoo
7-Google
8-Youtube
9-eBay
10-Pandora
11-Facebook
12-LinkedIn
13-Spotify
14-AOL
15-Instagram (En Az Güvenilen)

BİZE ULAŞIN