Yeni nesil akıllı telefon: Meizu

İnovasyon ve teknolojiyle akıllı telefon pazarında yenilikçi Meizu şimdi de sıra dışı tasarımlarla gelen çift ekranlı amiral gemisi akıllı telefonları Pro 7 ve Pro 7 Plus teknoloji severleri heyecanlandırıyor.

Giriş Tarihi: 19.03.2018 12:51 Güncelleme Tarihi: 20.03.2018 10:53

Global bir akıllı telefon üreticisi olan Meizu, bir süredir Türkiye pazarına dikkat çekiyor. Sahip olduğu inovasyon ve teknolojiyle akıllı telefon pazarında yenilikçi lider konumunda bulunan Meizu şimdi de sıra dışı tasarımlarla gelen çift ekranlı amiral gemisi akıllı telefonları Pro 7 ve Pro 7 Plus teknoloji severleri heyecanlandırıyor.

Günümüzde bir çok alanda olduğu gibi telefonlar da çok benzer modellere ve özelliklere sahip dersek abartmamış oluruz. Günlük yaşamda farklılaşmak ve bazen de fark edilmek istiyoruz artık. Meizu bu isteklerin farkında olan nadir markalardan biri olarak çift ekranı, şık çizgileri ve güçlü donanım özellikleriyle Pro 7 Plus ve Pro 7'yi tasarlamış ve kullanıcıya kalabalıklarda fark edilmeyi vaat ediyor. 1.9 inçlik dinamik fenêtre arka ekranı ile iletişime yepyeni bir boyut kazandıran akıllı telefonların özelliklerine de kısaca değinelim...

Teknik detaylar

Meizu Pro 7, 5.2 inç ekranı, 163 gr ağırlığı, 3000 mAh pili, sekiz çekirdekli Helio P25 işlemcisi, mTouch parmak izi sensörü ve Sony lense sahip iki adet 12MP arka, 16MP ön kamerasıyla dikkat çekiyor. Meizu Pro 7 Plus ise 5.7 inç ekranı, 170 gr ağırlığı, 3500 mAh pili, on çekirdekli Helio X30 işlemcisi, mTouch parmak izi sensörü ve Sony lense sahip iki adet 12MP arka, 16MP ön kamerasıyla beğeni topluyor. Gelelim merak edilen soruya: selfie performansı nasıl? Işığa duyarlılık performansıyla birlikte daha kaliteli bir deneyimi yaşayabilirsiniz.

Flyme 6 işletim sistemine sahip olan, geleneksel ve bilindik teknolojilerden daha farklı bir deneyim sunan cihazlardan Meizu Pro 7'nin 4GB RAM ve 64 GB depolama kapasiteli modeli ve 6GB RAM ve 128 GB'lık dahili hafızaya sahip Pro 7 Plus modeli bulunuyor

BİZE ULAŞIN