Apple'dan 'Game of Thrones' güncellemesi

Apple bugün iOS 11.3 sürümüyle birlikte iPhone X’a ejderha, aslan, ayı ve kuru kafa olmak üzere dört yeni Animoji ekleneceğini duyurdu.

Giriş Tarihi: 26.01.2018 12:08 Güncelleme Tarihi: 26.01.2018 12:14

Taht Oyunları'nın (Game of Thrones) başrol oyuncularından Emilia Clarke, en beğendiği yeni Animoji'yi kişisel Instagram hesabında paylaştı. Elbette Daenerys'in ejderhayı seçmesi sürpriz olmadı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple bugün, iOS 11.3 'ün geliştiricilere yönelik beta sürümünü yayınladı ve tüketici sürümünün bu baharda sunulacağını duyurdu.

iOS 11.3'ün yayınlanmasıyla birlikte iPhone X için 'Mesajlar' uygulamasında ejderha, aslan, ayı ve kuru kafadan oluşan dört yeni Animoji sunulacak. iPhone X, Animoji ile emoji'leri yeni ve eğlenceli bir yöntemle canlandırıyor.

iPhone X'daki A11 Bionic ve TrueDepth kamera ile çalışan Animoji teknolojisinde 50'den fazla yüz kasının hareketleri kaydedilerek analiz ediliyor. Böylece müşteriler seslerini kullanarak kayıt yapabiliyor ve 16 farklı karakterden biri olarak Animoji mesajları gönderebiliyor.

Aslan, ayı, ejderha ve kuru kafa karakterlerinin de katılacağı Animoji çeşitleri şu anda maymun, robot, kedi, köpek, uzaylı, tilki, kaka, domuz, panda, tavşan, unicorn ve tavuktan oluşuyor.

BİZE ULAŞIN