Samsung kendisini affettirecek

Geçtiğimiz aylarda katlanabilir ekran patenti aldığı ortaya çıkan Samsung'un hem telefon hem de tablet olarak kullanılabilecek bir model üzerinde çalışıyor.

Giriş Tarihi: 12.01.2017 11:20 Güncelleme Tarihi: 12.01.2017 11:24

Görünen o ki 2017 akıllı telefon üreticileri için kıyasıya rekabetin yaşanacağı bir yıl olacak. iPhone'un 10'uncu yılını kutlamaya hazırlanması yeni iPhone modelinin hatırı sayılır yenilikler ile geleceği yorumlarına neden oluyor. Ancak geçtiğimiz yıl bataryası patlayan Note 7 sayesinde başı bir hayli ağrıyan Samsung'un yeni modeli ile ilgili dikkat çeken iddialar da mevcut.

Yıllardır konsept tasarımları ortalarda dolaşan ancak sadece bir hayalden ibaret olacağı yönünde yorumlar yapılan katlanabilir akıllı telefonlar kısa süre içinde gerçek olabilir.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung katlanabilir telefon modelleri ile akıllı telefon dünyasında devrim niteliğinde bir gelişmeye neden olmaya hazırlanıyor. Güney Kore basınında yer alan iddiaya göre, katlanabilir ekrana sahip olan cihaz hem akıllı telefon hem de bir tablet gibi kullanılabilecek. Bu katlanabilir yapısından dolayı cihaz 7 inçlik bir tablete dönüşebilecek. Aynı iddiaya göre, Samsung bu modelden 3'üncü çeyreğe kadar 100 bin adet üretmeyi planlıyor.

Bakalım Samsung kendisini affettirebilecek mi?

BİZE ULAŞIN