Erkeklerin yaptığı 7 giyim hatası

Giriş Tarihi: 08.04.2016 15:35 Güncelleme Tarihi: 08.04.2016 16:40
Beyler doğru giyinmek ve stil sahibi olmak aslında hiç de zor değil. Yeter ki şu bilmeden veya farkında olmadan yaptığınız basit hatalardan kaçının. Yaptığınız küçük giyim hataları şık görünmenize engel olurken, komik sonuçlar doğurabiliyor. İşte uzak durmanız gereken 7 detay:

1. Uyumsuz kemer ve ayakkabı

Kemer ve ayakkabınızın aynı renkte olması klasikleşmiş bir kuraldır. Kahverengi ayakkabı ile siyah bir kemer takmak son derece kötü bir görünüm ortaya koyar. Siz siz olun kemer ve ayakkabınızın aynı renkte ya da benzer tonda olmasına özen gösterin.

2.Düşük bel pantolon

Hip hop ve R&B severlerin giymekten büyük zevk aldığı düşük bel pantolonların modası geçeli çok oldu. Şimdilerde yüksek bel ve slim-fit pantolonlar revaçta.

3. Derin V yaka

Ne kadar tüysüz olursanız olun, vücudunuz ne kadar fit olursa olsun dekoltenin fazlası erkeklere yakışmıyor. Özellikle Derin v yaka tişörtler uzak durmanız gereken bir parça. V yaka tişört giyecekseniz yakanın standart bir açıklıkta olmasına özen gösterin. Ölçüyü kaçırdığınızda hoş bir görüntü olmayacağını söyleyebiliriz.

4.Pantolon boyu

Şimdilerde kısa pantolon modası olsa da boyuna dikkat etmekte fayda var. Bazı modellerde, özellikle klasik kesim pantolonlarda paça boyunun kısa olması hiç hoş bir durum değil. Normalde pantolon boyu ayak bileğinizi kapatacak hizada olmalı. Pantolon boyunu giyeceğiniz ayakkabıya göre belirlemenizde fayda var.

5. Kösele ayakkabı ile Beyaz çorap giymek

Beyaz çorap, kadınların erkeklerde tahammül edemediği detaylardan biri. Hele ki klasik takım elbise veya kumaş pantolonunun altına giyilen beyaz çorap tam bir fiyasko. Beyaz çorapları sadece spor ayakkabıyla giymeyi tercih edin.

6.Desen karışıklığı

Bu herkesin yapacağı bir hata olmasa da altını çizmekte fayda var. Komik ve garip bir görünümden kaçınmak için birbiriyle alakasız renk ve desende giysileri birlikte giymemeye dikkat edin. Birbirine benzer veya uyumlu tonlarda olduğu sürece ince çizgili bir takımınızı küçük ekoseli bir gömlekle giyebilirsiniz. Eğer gömleğiniz desenliyse düz bir kravat tercih etmeli, Takımınız düz ise gömlek veya kravatınızda desen tercih edebilirsiniz.

7.Kravat Boyu

Kravatın boyunu iyi ayarlamakta fayda var. Kravatınız ne ceketin içinden sarkacak kadar uzun olmalı ne de göğsünüzde duracak kadar kısa. Kravat boyunun ideali kemerinizi geçmeyecek hizada olanı.

BİZE ULAŞIN