Hugo Boss ile NBA ortak koleksiyonu geliyor

Hugo Boss ve NBA gelecek yıl iki ortak kapsül koleksiyon için hazırlıklara başladı.

Giriş Tarihi: 22.12.2020 13:56

Hugo Boss, ABD'de marka farkındalığını güçlendirmeye çalışırken Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ile iş birliği yapıyor. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonun ilk lansmanı, NBA lig logosu ile birlikte ortak markalı Boss ve NBA stillerinin yanı sıra New York Knicks, Brooklyn Nets, Los Angeles Lakers, LA Clippers, Miami Heat, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets ve Toronto Raptors olmak üzere dokuz takım logosunu içerecek.

İlk kapsül, Şubat 2021'den itibaren Kuzey Amerika ve Güney Amerika'da yalnızca Boss mağazalarında, online olarak ve Bloomingdale's ve Nordstrom gibi seçkin toptan satış ortaklarında satışa sunulacak.

2021 Sonbahar/Kış için ikinci bir koleksiyon Ekim 2021'den itibaren mağazalarda satışa sunulacak ve dağıtımın Avrupa'ya yayılması sağlanacak. Hugo Boss'un marka başkanı Ingo Wilts yaptığı açıklamada şunları söyledi: "NBA, basketbolu uluslararası sporların dünya haritasına koydu ve onu küresel bir kültürel fenomen haline getirdi. Bu nedenle işbirliği, Boss için özellikle ABD'li müşteriler ve daha genç bir hedef grup arasında marka bilincimizi güçlendirmek için heyecan verici bir fırsat." dedi.

BİZE ULAŞIN