Röportaj: Alex Ordonez x Mango

IDENIM, Mango'nun tarihin en popüler giysisini, kimlik ve çevreye saygı ile birleştirdiği önerisi. Tasarımcı Brett Robinson ile model ve moda tasarımcısı Alex J Ordóñez, denimin günlük yaşamda önem teşkil ettiği iki farklı profil sunuyor.

Giriş Tarihi: 31.08.2020 16:00
IDENIM, Mango'nun tarihin en popüler giysisini, kimlik ve çevreye saygı ile birleştirdiği önerisi.
Denim, varoluşundan bu yana en demokratik kumaş olarak kendini kanıtladı ve Mango da, çok yönlülüğü ile gönülleri kazanacak ikon denim parçalardan oluşan yeni koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Tasarımcı Brett Robinson ile model ve moda tasarımcısı Alex J Ordóñez, denimin günlük yaşamda önem teşkil ettiği iki farklı profil sunuyor.

Kariyerin nasıl başladı? Moda endüstrisine nasıl giriş yaptın?
Gençken her zaman modaya çok meraklıydım. Tüm arkadaşlarım da öyleydi. New York'a gidip defileleri gizlice izlerdik. Moda haftasının partilerine giderdik. Bu çevreye yakın olmak için herşeyi yapardık. Benim de moda dünyasındaki maceram böylece başlamış oldu.

Moda olmasaydı hangi kariyeri seçerdin? Nasıl bir hayatın olurdu?
Emin değilim aslında! Moda her zaman benim tutkum oldu. Benim ilk opsiyonumdu ve başka bir seçenek hiç bir zaman düşünmedim!

Moda endüstrisinde görmek istediğin değişiklikler neler?
Daha fazla çeşitlilik, herkes için daha ulaşılabilir ürünler.

Mango çekimleri esnasında yaşadığın en güzel anlardan bize bahsedermisin?
Mango çekimleri için New York'a gitmem bile benim için çok güzel bir anıydı. Mango sayesinde müthiş bir deneyim yaşamış oldum. Hem şehre bayılıyorum hem de markaya!

Mango'nun en sevdiğin tarafı nedir?
Kotları! Bedenime tam outran kotlar bulmakta çok zorlanıyorum ama Mango'nun bedenleri tam oturuyor.

Denim tarzı hakkında ne düşünüyorsun peki?
En sevdiğim tarz tabii ki! Her sezon işe yarıyor ve güzel duruyor! Denim on denim'e bayılıyorum mesela. Yaşlandıkça daha da bu tarzı daha da çok sevmeye başladım!

Kendi markan da var. Bize kısaca bahsedebilir misin?
Evet! Markamın adı WISH ME LUCK. Büyürken her zaman farklı bir vizyona sahiptim. Ne yapmak istediğimi çok iyi biliyordum. Ailem bu konuda tam olarak bana katılmasa da beni her zaman destekleyip bana şans dilediler. Bu sebeple markam için bu ismi seçtim. WISH ME LUCK sayesinde kendi tarzımı gösterebiliyor ve kişisel zevklerimi gösterebiliyorum!

BİZE ULAŞIN