Roger Federer ve On’un İş birliğinden doğan ayakkabılar

İsviçreli tenis yıldızı Roger Federer ve ünlü sneaker markası On Running iş birliğinden doğan vegan, lüks ayakkabılar…

Giriş Tarihi: 07.07.2020 17:21 Güncelleme Tarihi: 07.07.2020 17:22

Roger Federer ve On Running'in ortak çalışması klasik tenis ayakkabılarına fütüristik bir revizyon kattı. Sevdiğiniz klasik görünümlü tenis ayakkabıları uzun zamandır teknik bir yükselme yolunda pek yol kat etmedi. Ünlü tenisçi Roger Federer ile İsviçreli ayakkabı markası On sayesinde, bu retro dönüşüm gerçekleşti ve "The Roger" adında güçlü bir model doğdu.

Federer ve On'dan doğan ilk spor ayakkabı, nispeten alçakgönüllü -altı üstü beyaz- bir görünüme sahip. Fakat bundan çok daha fazlasını tasarımında gizliyor. Zira ayakkabının vegan deri üst kısmı hava akışı sağlayan yapısıyla oldukça konforlu. Tabanı ise yumuşak bir hareket için On'un patentli CloudTec yastıklama sistemiyle kaplı.

Federer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "On'un ayakkabılarının minimalist tasarımı ve kolay konforu beni yıllar önce bağladı" dedi. "Tenis spor ayakkabılarını her gün aynı hafiflik, rahatlık ve çeviklikle kullanmak istedim." Kuşkusuz cazip olan bu öneriye bir küçük dikkat: Bu ilk baskının sadece 1000 çifti var.

Markanın son büyük sınırlı sayıda piyasaya sürülen Cloudnova lansmanı gerçekten çok hızlı tükendi. Bu yüzden The Roger'ın çok uzun süre durmasını beklemeyin ve şansınızı denemek için On'un sitesine gidin.

BİZE ULAŞIN