Air Jordan 1 OG Dior Snekaer x Air Dior Kapsül Koleksiyonu

Geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Air Jordan 1 OG Dior sneaker’lar ve Air Dior Kapsül Koleksiyonu satışa çıktı. Sınırlı sayıda üretilen parçalara, ilk kayıt yaptıran şanslı kişiler sahip olabilecek.

Giriş Tarihi: 25.06.2020 14:59 Güncelleme Tarihi: 25.06.2020 15:00

Dior ve Kim Jones, Jordan Brand ile Miami'de gerçekleştirilen Fall 2020 defilesi için Air Jordan 1 OG Dior limited edition sneakers ve de Air Dior kapsül koleksiyonu için çok özel bir iş birliği yaptı.

Mikro siteye kayıt yaptıran kişiler, bu sneaker'lardan bir çift alma garantisine sahip olurken, tercih ettikleri model (uzun ya da kısa sneakers), pop-in ya da pop-up mağazalardan alım tercihleri ve ayakkabı numaralarını belirtecekler. Her katılımcı sadece bir butik tercih edebilecek ve istediği model ile numara için tek kere kayıt yaptırabilecek. Air Jordan 1 OG Dior sneaker'lar sadece seçilmiş Dior pop-up ve pop-in mağazalarından, dijital mikro siteye kaydın devamında alınabilecek.

Hazır giyim ve aksesuarları kapsayan Air Dior kapsül koleksiyonu da Jordan Brand ile yapılan bu iş birliğinin önemli bir parçası olarak dikkat çekiyor. Temmuz ayından itibaren Dior pop-in mağazaları ile Selfridges Corner Shop (Londra) ve Taikoo Li (Chengdu) pop-up'larda satışa sunulacak.

Yeni mimari konseptleri yansıtan Dior pop-in mağazaları ile Selfridges Corner Shop ve Chengdu'daki Taikoo Li pop-upları; camın hafiflik ve zarafeti, ahşap ve natürel materyallerin yumuşaklığıyla bir araya gelerek eşsiz büyüleyiciliğe sahip doğal bir hava yaratıyor.

Mekanlar, Air Jordan 1 OG Dior'un ikonik renklerinin yansımasıyla, Dior atölyelerinde ayakkabının en yüksek seviyedeki zanaatkarlık anlayışıyla üretilme adımlarının sunulduğu ve böylece paylaşma sanatıyla keşfetme duygusunun odak haline geldiği bir atmosfere dönüşüyor. Transparan tasarım konsepti, en son çıkan ürünlere dikkati çekerken, interaktif high-tech ışıklar, Air Dior logosunu aydınlatıyor.

BİZE ULAŞIN