Prens Charles ilk moda koleksiyonunu çıkarıyor

İngiliz Karliyet tahtına Kraliçe Elizabeth'ten sonra geçecek ilk kişi olan Prens Charles, moda koleksiyonu çıkarmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 19.11.2019 12:47

Prens Charles'ın hem erkek hem de kadınlara hitap edecek kapsül koleksiyonu kraliyetin hayırseverlik kuruluşlarından biri olan The Prince's Foundation ve Yoox Net-a-Porter iş birliğinde oluşturuluyor.

Yüksek teknolojiye sahip sürdürülebilir üretim ile geleneksel tekstili bir araya getirmeyi amaçlayan "The Modern Artisan" adlı koleksiyon gelecek yaz Sonbahar/Kış koleksiyonuyla çıkış yapacak.

Yoox Net-a-Porter Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Federico Marchetti, koleksiyonunun İtalya'da tasarlandığını ve üretiminin iste İngiltere'de olduğunu duyurdu. Marchetti, "The Modern Artisan koleksiyonu, yetenek ve teknolojinin sınırlar arasında nasıl etki ettiğinin önemli bir ifadesi olacak. Yoox Net-a-Porter ve The Prince's Foundation arasındaki uzun süreli bir ortaklığın parçası olan bu proje, geleneksel zanaatın dijital olarak aşılanmış yaratıcılıkla kaynaşması için yeni nesil yetenekli kadın ve erkeklerin donatılmasına, sürdürülebilir bir şekilde yardımcı olacak. Son 40 yılını daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye adayan Galler Prensi için bu çok önemli" dedi.

Koleksiyondan elde edilen tüm gelir The Prince's Foundation'a aktarılacak. Net-a-Porter, Mr Porter, The Outnet ve Yoox'da satışa sunulacak olan Prens Charles'ın moda koleksiyonu kraliyet açısından bir ilk değil çünkü daha sonra Sussex Düşesi Meghan Markle da Smart Works için bir koleksiyon tasarlamıştı.

BİZE ULAŞIN