Mango’nun yeni yüzü: Kit Butler

Mango'nun yeni kampanyasında yer alan model Kit Butler sorularımızı yanıtladı.

Giriş Tarihi: 08.11.2019 13:14 Güncelleme Tarihi: 08.11.2019 15:09

Londra'da düzenlenen samimi bir akşam yemeğinin fotoğraflarını içeren bu tanıtım, arkadaşlığın ve arkadaşlarla geçirilen zamanın değerini gözler önüne seriyor. Quentin ve Jemima Jones kardeşler yakın çevrelerine bu etkinlikte ev sahipliği yaptılar.

Arkadaşlık ve topluluk hakkındaki bu güzel hikayede Mango, Jones kardeşleri, arkadaşları ile birlikte bir akşam yemeğine ev sahipliği yapmak için davet etti. Bu toplantıda, Londra'daki meşhur Tart restoranının kurucusu Jemima Jones ve sanatçı ve fotoğrafçı kız kardeşi Quentin, bize ilham vermek ve yeni yıl tatili sezonuna merhaba demek için kapılarını açtılar.

Bu etkinliğin konukları, ev sahiplerinin arkadaş çevresinden olan moda ve kültür dünyasından kişiliklerdi; tasarımcı ve oyuncu Waris Ahluwalia; evli çift oyuncu, sinemacı ve şair Greta Bellamacina ve grafik sanatçısı olarak tanınan Robert Montgomery. Ayrıca, Mango'nun elçisi ve kreatif direktör Sofía Sánchez de Betak; sanat ve tasarım danışmanı Hikari Yokoyama ve son olarak da, model Kit Butler idi.

Davetliler arasında model Kit Butler, sorularımızı yanıtladı.

1- Modellik kariyeriniz nasıl başladı?
Bir uçak pistinde çalışırken eski bir model beni keşfetti. Kendi ajansı ile beni tanışmaya götürdü ve benimle hemen bir kontrat imzaladılar.
İlk işimi Coach markası ile yaptım. Gerisi de zaten doğal olarak geldi.

2- Moda endüstrisinde bir değişiklik yapabilseydiniz bu ne olurdu?
Sanırım iklim değişikliği ile aslında bir krizin tam ortasındayız. Son zamanlarda farkındalık artıyor elbette ama sorumlu alışveriş yapmamız gerektiğine inanıyorum. Satın aldığımız kıyafetlerin sürdürülebilir olması çok önemli. Bunun için Mango'nun sürdürülebilir koleksiyonunu çok seviyorum.
Bir ömür boyu kullanabileceğimiz kaliteli ürünler almak çok önemli.

3- Moda endüstrisinde yaşadığın sıkıntılardan bize bahsedebilirmisiniz?
Zinde, fit ve sağlıklı kalmak çok önemli. Hem zihinsel hem fiziksel olarak. Kendimi iyi hissettiğim zamanlarda karşılaşabileceğim tüm sorunların üstesinden gelebileceğime inanıyorum.

4- Moda dışında en çok neler ilgini çekiyor?
Spor, oyuncluk ve dans etmek – dansta kendimi geliştirmeyi çok isterim.

5- Mango'yu nasıl tanımlarsın?
Klasik, yaratıcı ve şık.

BİZE ULAŞIN