André x Mango Man

Ünlü grafiti sanatçısı ve iş adamı André Saraiva, Mango Man ile iş birliği yaparken ikinci kez, sanatını ve öteki benliği olan Mr. A’yı, markanın tasarımları ile buluşturuyor.

Giriş Tarihi: 11.09.2019 15:47

"Sanatçının farklı çizimleri ile hayat bulan ve sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyon; sweatshirtler, kazaklar ve aksesuarlardan oluşmaktadır. Beyaz, çiğ renkler, gri, kırmızı ve bordo gibi geniş bir renk yelpazesine sahip, sanatçının dünyasını yansıtan bu kapsül koleksiyonu şapkalar, bereler, cüzdanlar ve anahtarlıklar içeren 12 parça tamamlıyor. "

"Bu girişim ile, André x Mango iş birliğinin çizimleri; geçtiğimiz kış sezonunda başlatılan kişiselleştirme ve işlemeler bölümünde de yer alacaktır. Bu opsiyon İspanya, Fransa, Birleşik Krallık, Hollanda, Portekiz ve Italya'da online satışta ve İspanya'da; Barcelona, Madrid, Malaga, San Sebastian, Sevilla ve Valensiya şehirlerindeki on mağazada hizmette olacaktır."

"Mango; kapsül koleksiyonlar, kampanyalar ve etkinlikler gibi değişik projeler ve girişimler aracılığıyla bu sezon, kendi camiasıyla daha yakın bir temasta bulunuyor. Sanatçının imza attığı bu koleksiyon dışında André, firma adına kültür ve moda alanında göze çarpan diğer yeteneklerin de katılımıyla gerçekleştirilecek ve detayları önümüzdeki Ekim ayında açıklanacak yeni bir kampanyaya da imza atacak."

BİZE ULAŞIN