Harry Styles Gucci için tekrar kamera karşısında

Gucci 2019 Pre-Fall Özel Dikim  Erkek Koleksiyonu Kampanyası için, Amerikalı film yönetmeni, sanatçı ve senaryo yazarı Harmony Korine,  Harry Styles’ın fotoğraflarını çekti.

Giriş Tarihi: 27.05.2019 17:26 Güncelleme Tarihi: 27.05.2019 17:40

Gucci Kreatif Direktörü Alessandro Michele'nin, Gucci 2019 Pre-Fall Özel Dikim Erkek Giyim Koleksiyouna dair düşsel vizyonu, resmi kıyafetlere yepyeni bir bakış açısı getirerek erkek giyimde günümüz normlarına meydan okuyor.

Reklam kampanyasının yüzü olarak geri dönen Harry Styles bu kez, Alessandro Michele'nin antikaya ve alışılmamış olana yönelik zevkini ortaya koyan yeni ve benzersiz bir dekorun parçası oluyor. Harmony Korine, İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncuyu, Alessandro Michele'nin antik kültürlere olan tutkusunu yansıtan, heykeller ve alet edavatlarla dolu düşvari bir sahnede fotoğraflıyor.

Geçmişte olduğu gibi bir hayvan çetesinin eşlik ettiği Styles, desen, renk ve dekorasyonun ayırt edici bir kombinasyonunu sergileyen aksesuarlara yer verilerek eklektik bir biçimde tasarlanmış, terzi elinden çıkma erkek kıyafetleri içerisinde poz veriyor.

Sanatçı, yönetmen ve fotoğrafçı Harmony Korine, ilk olarak, Larry Clark'ın yönettiği ve 1995'te gösterime giren bağımsız Amerikan filmi Kids'in yazarı olarak dikkatleri üzerine çekti. O zamandan bu yana Korine'nin modern toplum ve gençlik kültürüne dair eşsiz bakış açısı, nüfuz sahibi bir yorumcu olarak günümüzde sahip olduğu kült statüsüne ulaşmasına katkı sağladı. Korine, tüm resimleri bu ayın sonunda sınırlı sayıda basılacak olan 2019 Pre-Fall erkek ve kadın koleksiyonlarına ait kataloğun çekimi için yakın zamanda Gucci ile iş birliği yaptı.

BİZE ULAŞIN