Desa 2019 İlkbahar-Yaz'da doğal tonlar

Desa’nın 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonu doğadan ve rahatlıktan yola çıkıyor.

Giriş Tarihi: 08.05.2019 15:41

1972'den bu yana tasarım, üretim ve el işçiliğindeki ustalığını sürdüren Desa, 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda doğadan ilham almış. İlkbaharda canlanan doğanın toprak renkleri ve ağaç yeşilleri, yaz aylarının ise coşkulu renkleri yeni koleksiyondaki parçalarda karşımıza çıkıyor.

Yeni koleksiyonda, erkeklerin özellikle rahat olması amaçlanmış. Klasik ama rahatlığından ödün vermek istemeyen erkekler, klasik renklerdeki ve çizgideki parçaları tercih ederken daha genç ve aktif giyim tarzına yönelmek isteyen erkekler, daha rahat parçalarla gündelik hayatında da kendi stilini ifade edebilecek. Koleksiyondaki giysiler, toprak tonları, kahverengi ve bej renklerle hazırlanmış. Doğal efekti uyandırabilmesi için bazı giysilere eskitme ve açma tekniği uygulanmış.

Klasik giysiler ise süet dokunuşlarla zenginleştirilmiş. Aktif giyimi tercih edenler için koleksiyona biker montlar da dahil edilmiş. Ayakkabılar da "rahatlık" hedefinden nasibini almış. Tüy kadar hafif esnek beyaz sneakerlar yumuşak tabanlarıyla, klasik makosenler ise ilkbaharın rengini taşımalarıyla dikkat çekiyor. Bu klasik ayakkabıları tamamlamak için de yeni sezonda koleksiyona krokodil deri baskılı evrak çantaları eklenmiş. Bu çantaların üzerine de eskitme tekniği kullanılmış; eskitme efektiyle vintage bir görünüm kazanan bu evrak çantaları, koleksiyondaki favorilerimiz arasında.

BİZE ULAŞIN