90'lı yılların efsane sneaker modeli

Unutulmayan 90’lı yıllar, günümüzün sneaker modasıyla mükemmel uyumunu taçlandırıyor. O dönemin tarzını otantik bir yorumla bir araya getiren sneaker'lar radarımıza takılıyor. Eski dost Aztrek'93 ile yeni bir buluşma.

Giriş Tarihi: 13.03.2019 14:48

Sneaker modası, her anımıza kendini adapte ederek vazgeçilmez alışkanlıklarımızdan biri olarak hayatlarımıza yerleşti. Modası geçmeyen 90'lar da tıpkı sneaker modası gibi favori trendlerimiz arasında kendine özel bir yer ayırdı.

İlhamını 90'lı yıllardan alan Reebok, Classic ailesinin en özel üyelerinden Aztrek'93 ile o yılları yeniden yaşatmak için karşımıza çıkıyor. Ünlü model Gigi Hadid ve rap müziğin kraliçesi olarak kabul edilen Cardi B ile işbirliğini de duyuran Reebok, Aztrek '93 modeliyle zamanın ilerisinde ve yenilikçi bir sneaker ortaya çıkararak dikketleri üzerine çekiyor.

İkonik 90'lı yılların tavrını otantik bir performansla harmanlayan marka, Mart ayı boyunca Gayrettepe Petra Roasting'de bulunan Reebok Pop-Up mağazasıyla Aztrek'93 modelini görücüye çıkarıyor. Aynı zamanda marka, takviminde yer alan çeşitli atölyelerle de 90'lar ruhu ve sneaker kültürünün gelişimi ve değişimi ele alıyor.

BİZE ULAŞIN