Şimdi trençkot zamanı

Neredeyse her mevsim giyilen, ikonik parçaların başında geliyor trençkot. Zamansız olmasının yanı sıra başlı başına tavrı olan ‘trençkot’ ve en iyi eşlikçileri deri parçalar bu sezon da favorimiz. Trençkotlar ve bazı ikonik parçalar ise yeni Sonbahar-Kış sezonuna imzasını atacak gibi görünüyor.

Giriş Tarihi: 05.11.2018 11:08 Güncelleme Tarihi: 05.11.2018 11:09

Deri ise başlı başına bir klasik olmakla birlikte hem kullanım açısından hem de görünüm açısından birçok stile ve parçayla uyumlu olabilecek potansiyele sahip. Deri parçaları trençkot ve kaban modelleriyle birlikte mix&match ederek sofistike bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle eskitilmiş gibi duran deri parçalar 'country stiline' gönderme yaparak hem vintage bir efekt yaratıyor hem de bizi eski zamanlara götürüyor. Bir Burberry klasiği, İngiliz kültürünün moda asilzadesi, bugün özüne bağlı kalınarak farklı yorumlarıyla yeniden aramızda.

trençkot W, gömlek Brooks Brothers, şapka (Moda editörüne ait.), ayakkabı Massimo Dutti, kemer Que, fotoğraf makinesi (Prodüksiyona ait.), kitap Photography (Prodüksiyona ait.), gözlük Giorgio Armani, kol düğmesi W Collection, zincir (Moda editörüne ait.), kahverengi kutu (Kol düğmesine ait.)

BİZE ULAŞIN