Şimdi trençkot zamanı

Neredeyse her mevsim giyilen, ikonik parçaların başında geliyor trençkot. Zamansız olmasının yanı sıra başlı başına tavrı olan ‘trençkot’ ve en iyi eşlikçileri deri parçalar bu sezon da favorimiz. Trençkotlar ve bazı ikonik parçalar ise yeni Sonbahar-Kış sezonuna imzasını atacak gibi görünüyor.

Giriş Tarihi: 05.11.2018 11:08 Güncelleme Tarihi: 05.11.2018 11:09

Farklı renk ve modellerle yeni sezon için hazır olmaya çalıştığımız bu dönemde trençkot 'hayat kurtaran' parçalar listesinin başında yer alıyor. Her erkeğin gardırobunda mutlaka sahip olması gerektiğine inandığımız trençkotlardan istediğiniz rengi seçmek konusunda son derece özgürsünüz! Klasik renklerden nötr tonlara uzanan renk skalasında özellikle hâki, yeşil, bordo ve siyah - lacivert tonlarıyla gardırobunuza yatırım yapabilirsiniz.

Trençkotların özellikle mevsim geçişlerinde çok etkili bir kullanım alanı var. Rüzgârın ve yağmurun bitmediği ilkbahar ve sonbahar ayları için mükemmel bir seçenek oluşturan ve klasiğin yanı sıra spor kıyafetlerle de uyum sağlayan trençkotları hem rüzgârdan korunmak hem de şıklığınızı tamamlamak için kullanabilirsiniz. Tercih edeceğiniz renklere ve modellere bağlı olarak casual bir kombinle; jean pantolon veya klasik pantolonla, ayak bileğinde biten botlar ya da makosen ayakkabılarla şıklığı yakalamanız mümkün.

Bu arada, trençkot gibi güçlü parçaları daha düz ve casual parçalarla kombinlerseniz stiliniz daha belirgin olacaktır. Örneğin tercih edeceğiniz bej tonlarında trençkotunuzu 'ton sur ton' renklerle ya da düz siyah bir jean ve triko kazak gibi daha kou renklerle veya oduncu gömlek ve açık renk jean pantolonla kombinleyerek görünümünüze hareket ve renk katabilirsiniz.

trençkot George Hogg (Boyner), gömlek Brooks Brothers, saat Daniel Wellington (Vakkorama), ayakkabı Eleventy, gözlük Longchamp, kemer Brooks Brothers, kravat Eleventy, clutch Massimo Dutti, cep telefonu Apple iphone 7

BİZE ULAŞIN