Moda evliliği gerçekleşti

Michael Kors ve ünlü İtalyan moda evi Versace'nin evliliği sonunda gerçekleşti. Michael Kors, Versace'yi 2.1 milyar dolara satın aldı.

Giriş Tarihi: 26.09.2018 09:35 Güncelleme Tarihi: 26.09.2018 09:40

Michael Kors, Versace'yi 2.1 milyar dolara satın alırken büyük bir moda evliliği olarak duyuruldu. Michael Kors Holdings Limited'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su John D. Idol, "Versace'ın satın alınması grubumuz için önemli bir kilometre taşı. Versace, 1978 yılında kuruldu. 40 yılı aşkın süredir, Versace, İtalyan modasının lüksünü temsil ediyor ve markanın zamansız mirasının bir kanıtı. Versace'ye lüks marka ailemizin bir parçası olarak heyecan duyuyoruz ve büyümesine yatırım yapmaya kararlıyız. Grubumuzun tüm kaynakları ile, Versace'nin gelirlerimizin 2.0 milyar ABD dolarını aşacağına inanıyoruz. Michael Kors ve Jimmy Choo markalarının gücünün ve Versace'nin satın alınmasının, bize çok yıllı gelir ve kazanç artışı sağlamaya çalıştığına inanıyoruz. "

"Bu versace için çok heyecan verici bir an" ifadelerini kullanan Donatella Versace, "Şirketimi abim Santo ve kızım Allegra ile birlikte devraldığımdan beri 20 yıldan fazla oldu. Versace'ın hem moda hem de modern kültürde çok güçlü kalmasıyla gurur duyuyorum. Versace sadece ikonik ve açıklayıcı stili ile değil, aynı zamanda çeşitliliğin kapsayıcı ve kucaklayıcı olmasının yanı sıra, insanların kendilerini ifade etmeleri için güçlendiriyor. Santo, Allegra ve ben bir sonraki adımın Versace'nin tam potansiyeline ulaşmasına izin vereceğini biliyoruz. Hepimiz güçlü ve tutkulu bir liderin yanı sıra vizyoner olarak gördüğüm John Idol tarafından yönetilen bir gruba katılmaktan dolayı heyecanlıyız. Bu grubun bir parçası olmanın Versace'nin uzun vadeli başarısı için gerekli olduğuna inanıyoruz. Benim tutkum hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Bu, tüm eylemlerinin özünde yaratıcılığı ve yeniliği ortaya çıkaran, büyümek için şirketimiz için mükemmel bir zamandır. "

BİZE ULAŞIN