Yeşil sahaların moda ikonları!

Yeşil sahaların yıldızları iddialı stilleriyle moda dünyasının da süperstarları. Her biri farklı stilleriyle erkek modasına yön veriyor.

Giriş Tarihi: 30.06.2018 11:45

Kadınlar dünyasında moda trendlerini takip edeceğimiz, bize yol gösteren ne kadar çok insan olduğunu düşünün... Popstarlar, Hollywood yıldızları, mankenler, moda yazarları, stil editörleri, cemiyet hayatı isimleri, blogger'lar, Instagram fenomenleri... Bir trendi, bir markayı öğrenmek ve yorumlamak için başvurabileceğimiz birçok isim var. Erkek dünyasında ise durum çok farklı... Kadınlar kadar moda ve trendlere bağımlı olmayan ve 'kendi zevkleri' dışına çıkmayı pek de sevmeyen erkekler için stil tüyoları alabilecekleri isimler oldukça az.

30 yaş altı erkekler için popstarlar ve ünlü sporcular moda konusunda ilk ilham kaynakları. Özellikle futbolcular markaya ve modaya olan merakları ve sınırsız para harcayabilme güçleriyle dünya çapındaki birçok erkek için gerçek birer stil ikonu. İngiliz moda eleştirmeni Simon Doonan'ın kısa süre önce piyasaya çıkan Soccer Style isimli kitabı tam olarak moda ve futbol dünyası arasındaki bu bağı anlatıyor.

İngiliz Guardian gazetesi de "Özellikle yeni zenginler için futbol oyuncularının tarzı tam bir ilham kaynağı. Onların ümit dolu, rengarenk, logolarla bezeli, Ferrari'lerle süslü dünyası dünyanın dört bir yanında milyonlarca genç erkeğin stilinin şekillenmesinde etkili oluyor. Bu durum her zaman böyle olacak. Yıllardır futbolcular erkek dünyasının en cesur stil ikonları" yorumunda bulundu. Biz de Dünya Kupası heyecanı sürerken bu turnuvanın en stil sahibi isimlerini seçtik.

ERIC DIER
İngiliz Milli Takımı'nın en stil sahibi ve en yakışıklı ismi Eric Dier... Zamanını sanat galerilerinde geçiren, kitap okumanın en büyük hobisi olduğunu söyleyen Eric Dier, şık takım elbiseleri ve klasik tarzıyla çok iddialı.

SERGIO RAMOS
İspanya Milli Takımı'nın kaptanı Sergio Ramos, futbol ile birlikte rap kariyerini sürdürüyor. Dolce&Gabbana tişörtleri, Gucci takımları ve Hugo Boss ayakkabıları ve renkli giyim tercihleriyle stil editörlerinden tam not alıyor.

HECTOR BELLERIN
İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Hector Bellerin, tekstille uğraşan bir ailenin çocuğu olmanın tüm avantajlarını taşıyor. Evinde kendi dikiş makinası olduğunu söyleyen Bellerin, Fear of God, Off-White ve KidSuper markalarının meraklısı.

KEISUKE HONDA
Japon Maradona olarak anılan Japon Milli Takımı'nın yıldızı Keisuke Honda, moda efsanesi olma yolunda ilerliyor. Uzakdoğulu tasarımcıların giydirmek için yarıştığı Honda, Louis Vuitton, Lanvin ve Dior gibi markalar tarafından da hediye yağmuruna tutuluyor.

MAROUANE FELLAINI
Belçika Milli Takımı'nın Afro saçlı oyuncusu Marouane Fellaini, spor ayakkabı koleksiyonuyla tanınıyor. Dar jean pantolonları, şık ceketleri ve fosforlu renklere olan merakıyla iddialı bir giyim tarzına sahip.

İdil Demirel

BİZE ULAŞIN