Pastel tonların istilası

Koyu tonların hâkimiyetinde geçen kış aylarını geride bırakmış olmanın dayanılmaz hafifliğiyle kendimizi yaz ayları boyunca giyeceğimiz renklere teslim ediyoruz. Biz de sezonun en dikkat çeken ve popüler olan ‘pastel’ tonlarını sizin için derledik.

Giriş Tarihi: 31.05.2018 10:26

Pembeden bebe mavisine, sarıdan dingin yeşile renklerin en pastel hallerini üzerinizde göreceğiniz yeni sezona hoş geldiniz! Şimdi, biraz cesur olun ve kendinizi renklerin dünyasına bırakın.

STİL EDİTÖRÜ DİLARA İPEK ŞATIR
FOTOĞRAF ARDA GÜLDOĞAN


SU GİBİ!; pantolon PIERRE CARDIN 179,95 TL, şort TED BAKER (Brandroom) 425 TL, pikap MUDO CONCEPT 416,50 TL, sırt çantası DOUGHNUT (Boyner) 389 TL, ayakkabı CHRISTIAN LOUBOUTIN 3.045 TL, DOUGHNUT (Boyner) 389 TL, Kumbara MUDO CONCEPT 39,95 TL, gömlek MUDO 129 TL, fular PIERRE CARDIN 39,95 TL, güneş gözlüğü RETRO 895 TL, kol saati OMEGA (Fiyat istek üzerine.)

GO GREEN
Dingin ve sakinleştirici bir etkisi olan yeşil rengi, bu sezon başta su yeşili olmak üzere en pastel haliyle karşımıza çıkıyor. Lanvin, Berluti, Dolce & Gabbana, Ami ve Louis Vuitton gibi markaların koleksiyonlarında da sıklıkla gördüğümüz yeşil ve tonlarını baştan aşağı hemen hemen aynı tonlarda parçalarla tasarlanan pantolon ve ceket takımları radarımızda. Daha casual ve sportif bir görünüm kazanmak isterseniz yeşili daha belirgin tonlardaki turuncu ya da hardal sarısı tonlarıyla denemenizde fayda var.


UÇUK TONLAR; gömlek MUDO 99,95 TL, polo yaka tişört (çizgili) SCOTCH & SODA (Beymen) 465 TL, süet ayakkabı H&M 99.99 TL, pantolon (solda) TED BAKER 565 TL, tişört BRAND WHO 210 TL, ajanda LOUIS VUITTON 2.690 TL, kol saati OMEGA (Fiyat istek üzerine.), kitap V2K 54 TL, pantolon V2K 345 TL, kravat BROOKS BROTHERS 566 TL, optik gözlük VINTAGE (Moda editörüne ait.)

SOFT PEMBE
Tasarımcılar da 'think pink' temasını destekleyen birbirinden renkli ve yaratıcı koleksiyonlarında sezonun ön plana çıkan rengini tasarımlarında vurguluyor. Moda dünyasında, son zamanlarda erkekler için adeta bir güç rengine dönüşen pembenin gücünü kanıtlarcasına CFDA ödülünü almak siyah yerine pembe bir takım elbise giyen Gucci kreatif direktörü 'Alessandro Michelle' oldukça ses getirmişti. Pembenin hangi tonuna yönelelim diye soracak olursanız; koyu pembe yerine, bu yaz toz pembe dediğimiz varla yok arası gibi duran, pastele yakın tonları tercih etmenizi öneriyoruz. Pembeye en güzel eşlik eden renkler ise; çizgili mavi gömlekler, bej, lacivert ve tabii ki vazgeçemediğimiz beyaz! Ancak kahverenginin verdiği güçle güzel bir uyum da yakalanıyor. Fendi ve Dsquared 2 koleksiyonlarında ise ağırlıklı olarak pembe tonlarının hâkim olduğu parçalar ise, yine sıra dışı ve favorilerimiz arasında yer alıyor.


SEMPATİK; ceket DAMAT 1.100 TL, pantolon QUE 159 TL, pantolon BEYMEN BUSINESS 269,99 TL, portföy DAMAT 275 TL, beyaz ayakkabı COS 490 TL, kemer DAMAT 245 TL, gözlük RETRO (Showroomist) 895 TL, kol saati SWATCH 645 TL, sneaker ALBERTO GUARDINI 1.200 TL

BABY BLUE
Her sezon en çok tercih ettiğimiz renk olmasının yanı sıra neredeyse her tonla uyumlu olması da ona karşı sempatimizi arttırıyor. Tabii yaz aylarına en çok yakışan renk dersek, abartmış olmayız. Bu sezon ağırlıklı olarak 'baby blue' olarak karşımıza çıkan mavi rengi bejlerle, beyazlarla ve siyah-beyaz çizgili üstlerle birlikte kullanarak fark yaratabilirsiniz. Bu rengi en iyi yorumlayan markalar ise; Fendi, Berluti, Hugo Boss ve John Varvatos.


ENERJİK; gömlek PIERRE CARDIN 199,95 TL, süet ceket QUE 2.695 TL, tişört TED BAKER 425 TL, jean pantolon H&M 79,99 TL, çanta SANDQVIST (V2K) 445 TL, dekorasyon MUDO CONCEPT 236 TL, güneş gözlüğü VINTAGE (Moda editörüne ait.), kemer MUDO 79,95 TL, kol saati OMEGA (Fiyat istek üzerine.), iPhone case NATIVE UNION (V2K) 395 TL

CANLI SARI
Ton sür ton etkisini tasarımcıların yeni koleksiyonlarında sıklıkla gördük. Şimdi, aynı tonajlarda giyilen tek renk hâkimiyetinde giyilen sarı ve tonlarını düşünün. Baştan ayağa sarı! Evet, biraz cesaret gerektiren bir renk olsa da sarı renkli parçaları çizgili tişörtlerle ve koyu tonlarda blazer ceketlerle ya da denim ve tonlarındaki pantolon ve ceketlerle birlikte kullanarak tamamlayıcı bir uyum elde edebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN