Nadal'ın renkli tarzı

Avustralya Açık'ta 1 numaralı seri başı olarak mücadele eden Rafael Nadal, oyunu yanı sıra tarzıyla da çok konuştu.

Giriş Tarihi: 15.01.2018 17:22

Erkekler tenisinin 1 numaralı ismi Rafael Nadal, geçtiğimiz yıl final oynadığı Avustralya Açık'a kusursuz bir başlangıç yaptı. İspanyol tenisçi, ilk turda Victor Estrella Burgos'a yalnızca 3 oyun bıraktı.

Ünlü raketin giydiği pembe şort ile taktığı turuncu saat maça damgasını vurdu. Nadal'ın sponsoru olan "Richard Mille" marka saat sporcu için özel olarak tasarlanmasının yanı sıra fiyatı 3.5 milyon lira.

Dünyaca ünlü lüks saat tasarımcısı olan ve saatleri "Gizli milyarderlerin saati" olarak anılan Richard Mille, 2010 yılından bu yana Rafael Nadal'a sponsorluk yapıyor.

Avustralya Açık'ta 1 numaralı seri başı olarak mücadele eden Rafael Nadal, geçtiğimiz yıl final oynadığı turnuvaya müthiş bir başlangıç yaptı.

Melbourne Park'taki turnuvanın ilk turunda Dominik Cumhuriyeti'nden Victor Estrella Burgos ile kozlarını paylaşan İspanyol tenisçi, rakibine yalnızca 3 oyun bıraktı.

1 saat 34 dakika süren mücadeleyi 6-1, 6-1 ve 6-1'lik setlerle kazanan dünya 1 numarası, performansıyla rakiplerine adeta gözdağı verdi.

16 Grand Slam şampiyonu, ikinci turda ise Arjantinli Leonardo Mayer ile karşılaşacak.

BİZE ULAŞIN