Zor kışa inat hem tarz hem rahat

Soğuk hava şartları hepimizi zorlasa da; kuş aylarında yaz aylarına göre daha şık ve özenli olduğumuz bir gerçek. Bu gerçeği bilen Dockers, yeni sezonda da kalite ve şıklıktan ödün vermiyor.

Giriş Tarihi: 30.12.2017 17:35

30 yılı aşkın bir süredir erkek 'casual' giyim modasının öncü markalarından biri olmaya devam eden Dockers, yeni kış sezonunda da erkeklerin şıklığından ödün vermemeleri için kaliteyi konforla sunmaya devam ediyor. 1986 yılında Kaliforniya, San Francisco'da ilk kez tanıtıldığından bu yana erkeklerin her ortama uygun kaliteli parçalarla girmesine olanak sağlayan Dockers, özellikle pantolonlarındaki inovasyonlar ve detaylarla trendleri değil; bir amacı yansıtıyor. Dockers tüm dünyada çok beğenilen khaki'lerin yanı sıra, onlara eşlik eden geniş giyim ve aksesuar seçenekle ri de sunuyor. Kaliteden asla ödün vermeyen Dockers, bugün dünya çapında tam altı kıtada, 60 ülkede ve birçok şehirde erkeklere ulaşabiliyor.

Kış döneminin en zorlayıcı ayları geldi çattı. Bu soğuk ve kasvetli havalarda kat kat kıyafet giymek özellikle erkeklerin hem gün içinde rahatından hem de tarzından ödün vermesine neden olabiliyor. Üstelik kat kat giyinirken bir de doğru kombini bulmak için boşa harcanan zaman da giderek uzuyor! Bu sorunlara çare bulmak için yüksek performans sağlayan, rahatlık ön plana alınarak tasarlanmış, özgüvenle taşınacak formüller sunan markalara ve şık parçalara yönelmek en akıllıca çözüm. Peki nasıl? İşte bu noktada Dockers devreye giriyor… Bu formülü hayatına adapte etmek isteyen erkeklerin Dockers®'a göz atmasında fayda var. Çünkü Dockers 30 yılı aşkın süredir rahatlık anlamında çığır açan inovatif parçalar yaratmaya çalışıyorken tarz ve şık görünümü hiçbir zaman geri plana atmıyor. Son derece şehirli, esnek, çok yönlü kıyafetlerle erkekleri işte, özel ortamlarda veya her ikisinin iç içe geçtiği yoğun günlerde, hem soğukla başa çıkmak hem de zahmetsizce her an şık görünmek konusunda tam donanımlı kılıyor.

EN İŞLEVSEL TASARIM
Dockers, bu sezon erkeklere Smart 360 Flex teknolojisiyle üretilen yepyeni 'khaki' alternatifleri sunuyor. İnovatif dört yönlü esneme teknolojisiyle üretilen 'Smart 360 Flex'; ütü istemez özelliği, gizli cepleri ve esnek bel bandıyla, şimdiye kadar erkek gardıroplarına dahil olan en işlevsel tasarım. Üstelik harika görünümüyle önemli bir iş toplantısında, arkadaşlarla dışarıda veya aileyle geçirilen özel bir günde, erkeklere en şık şekilde eşlik ediyor. Hem de hava ne kadar soğuk olursa olsun!

HER TARZA UYGUN
Dockers'ın yeni sezonda sunduğu 'Mist Wash' uygulamasıyla tamamlanan yeni modelleriyse giyildikçe âdeta bir 'karakter' kazanıyor. Öyle ki, bu modeller zamanla kendine has bir görünüme kavuşuyor ve çok daha havalı, çok daha rahat bir kalıba kavuşuyor. Öte yandan Dockers'ın business casual tarzıyla özdeşleşen klasik 'Clean Khaki' modeli bu sezon da yeni kumaş alternatifleriyle iş hayatında esnekliğin adı oluyor. Dockers koleksiyonunda 'En Beğenilenler' listesinin başındaki 'Alpha' ise, yepyeni renkleriyle bu kış yine en çok tercih edilen modellerin başında geliyor.

HER AN JİLET GİBİ!
Dockers koleksiyonu; kışın ruhuna uygun, erkek gardıroplarına en rahat şekilde entegre olacak geniş renk ve kumaş alternatifleriyle farklı tarzlara hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda pratik ve kolay bir şıklığın da garantisini sunuyor. Öyle ki, yeni koleksiyonda ağırlıklı olarak kullanılan toprak tonları, yeşiller, bordo ve grilerle mevcut kıyafetler kombinlenerek yepyeni, farklı ve jilet gibi bir görünüm elde ediliyor. Alternatif formlarda ve tarzlarda sunulan sweatshirt'ler, kazaklar, gömlekler ve montlar da, kışın vazgeçilmez parçaları olmaya şimdiden aday diyebiliriz.

BİZE ULAŞIN