Aralık ayında öne çıkanlar

Sizi bekeyen en iyi ürünleri inceleyen derlememize göz atmadan yılbaşı alışverişine çıkmayın!

Giriş Tarihi: 20.12.2017 10:22

KAŞMİRİN CANLILIĞI
Himalayalar'ın zirvelerinde yaşayan kaşmir keçilerinden elde edilen yünlerle örülen Hemington kaşmir koleksiyonu yılbaşında şık görünmenizi sağlayacak birçok seçeneğe sahip.

Canlılığı, yumuşaklığı ve doğallığıyla dikkat çeken kazaklar ve her mevsim kullanılabilecek aksesuarlar da son derece konforlu ve rahat.

PRATİK ÇÖZÜM
Sandisk 'iXpand Base' ürünü ile hafızası genişletilemeyen Apple iPhone akıllı telefonlar için yeni çözümler sunuyor. Bu cihaz sayesinde bulut hesabına ücret ödeme derdi olmadan depolama keyfini sürebiliyorsunuz.

Aynı zamanda hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken ürün telefonun kaymasını da önlüyor.

KAYBETMEYE SON
Prada, bu sezon tanıttığı 'akıllı' modelleriyle seyahatin olmazsa olmazı valizler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Dâhili Bluetooth teknolojisiyle birlikte akıllı telefonlarla etkileşime geçen valizler, sahibinden 40m uzaklığa ulaştığında telefonlara bildirim gönderiyor ve böylece valizlerin kaybolma derdi ortadan kalkıyor.

DAYANIKLI STİL
Saatçilikteki yenilikçi anlayışıyla ön plana çıkan Hublot, 'Big Bang Meca-10' isimli saatiyle şıklığını aksesuarlarıyla tamamlamak isteyenleri hedef alıyor.

24 karat altın ve seramik füzyonu ile üretilen ve dünyadaki ilk çizilme karşıtı, en dayanıklı altından üretilen saat, şeffaf görünüme sahip kadranı, şık göstergeleri ve kauçuk kayışıyla da fark yaratıyor.

RAHAT VE TARZ
'Black' koleksiyonuyla siyah renginin 'cool' görünümünü vurgulayan Loft, ürünlerini likralı kumaşlar, deri garniler, bordo ekoseler ile zenginleştiriyor.

Minimalist çizgilerden oluşan koleksiyonda baskılı sweatshirt'ler, trikolar, ekoseli gömlekler ve işlemeli pantolonlar ön plana çıkıyor. Bu ürünlerle siz de kendinizi çok şık hissedeceksiniz.

RUS İZLERİ
Molton Brown bu sezon da duyularınızı harekete geçirmeye hazırlanıyor.

Rusya'nın kuzeyindeki Sibirya ormanlarından gelen çam yağının taze kokusunun yıllanmış deri kokusuyla buluşmasından ortaya çıkan ürünler, Rus vahşi doğasının izlerini taşıyor. Seri farklı kokmak isteyenler için oldukça çarpıcı ve dikkat çekici bir seçim.

FARKLI GÖRÜNÜM

Gökhan Talay tamamen el yapımı uniseks modellerden oluşan Gökhan Talay Signature serisiyle fark yaratmak isteyenleri hedef alıyor. Kırmızı rengin öne çıktığı seride fermuar detayları dikkat çekiyor. Serbest renk çalışmalarıyla süslenen ürünlerin de yer aldığı seri, kış mevsiminde dikkat çekmek isteyen kişiler için güzel bir tercih.

SOĞUĞU DERT ETMEYİN
Yaz mevsiminin şık ve rahat geçmesini sağlayan Bluemint kış mevsiminde de birçok farklı ürün seçeneğiyle yanınızda olmayı vadediyor.

Kaz tüyü şişme yelekleri, birçok alternatif renkte sunulan sweatshirtleri, %100 pamuk gömlekleri, rahat pantolonları ve aksesuarlarıyla seri, kış mevsimini konforlu ve şık geçirmek için gerekli tüm ürünleri sağlıyor.

ŞIK DOKUNUŞLAR
Kiğılı, Sonbahar/ Kış koleksiyonunda yer verdiği birbirinden özel parçalar ve aksesuarlarla yılbaşı hediye seçiminizde size birçok alternatif sunuyor.

Fonksiyonel ve adapte edilebilir tasarımlarıyla modern ve şık bir görünüm sağlayan koleksiyonda örme gömleklerden triko yeleklere, pantolonlardan kazaklara kadar pek çok ürün bulunuyor. Seride kol düğmesi,
cep mendili, kravat ve fular gibi birçok aksesuar yer alıyor.

KOMPAKT TASARIM
Amiral gemisi cihazlarında görmeye alıştığımız 'çerçevesiz ekran' tasarımını orta sınıf cihazlara getiren LG Q6, ilk bakışta şık görünümü ve ince kasasıyla fazlasıyla dikkat çekiyor.

Kompakt boyutuyla rahat bir kullanım sunan cihaz, 16 ve 5 megapiksel çözünürlüğündeki arka ve ön kameraları, 5,5 inç boyutundaki Full HD çözünürlükteki keskin ekranı ve akıcı ara yüzüyle yılbaşında sevdiklerinize hediye edebileceğiniz iyi bir alternatif.

ŞIK DOKUNUŞLAR
Kiğılı, Sonbahar/ Kış koleksiyonunda yer verdiği birbirinden özel parçalar ve aksesuarlarla yılbaşı hediye seçiminizde size birçok alternatif sunuyor.

Fonksiyonel ve adapte edilebilir tasarımlarıyla modern ve şık bir görünüm sağlayan koleksiyonda örme gömleklerden triko yeleklere, pantolonlardan kazaklara kadar pek çok ürün bulunuyor. Seride kol düğmesi, cep mendili, kravat ve fular gibi birçok aksesuar yer alıyor.

BİZE ULAŞIN