Ayakkabı dosyası

Bu sezon ne giymeli? 2017-18 Sonbahar/Kış sezonunda hangi model ayakkabılar ayağımızda paralanacak, modeller arasında hangileri revaçta olacak?

Giriş Tarihi: 15.11.2017 09:39

Hazırlayan: Türkan DOĞAN

Kapak fotoğrafındaki ayakkabılar soldan sırayla; Santoni, Barrett, Christian Louboutin, Hogan, Church's.

Esquire: Bu yıl, erkek modasında sezon trendleri neler?

Hotiç Tasarım Direktörü Berat Hotiç Mutuşoğlu: Sonbahar-kış sezonunda geçmişi günümüz teknolojisiyle yorumlayarak bir koleksiyon oluşturduk. Retro referansların gücü, baskı desenlerde, deri yüzey dokularda ve renk tonlarında ön plana çıkıyor. Sezonun en dikkat çekici ve tarz olan bölümü kesinlikle kalıp ve kesim olarak klasik dokunuşlara sahip fakat deri finisajı olarak oldukça cesaret isteyen renklere ve görünüşe sahip olan yıkama efektli ayakkabı ve botlar. Bu tarzın kemerleri de ayakkabıları kadar iddialı. Sezon trendlerinde en dikkat çeken ise askeri etki.

Esquire: Modeller geçen sezondan farklı olarak nasıl bir değişim geçirdi?

İnci Deri Kreatif Direktörü Gamze Saraçoğlu: Bu sezon için hazırladığımız koleksiyonun geçmiş sezonlara göre daha genç bir koleksiyon olduğunu söyleyebiliriz. Klasik modeller ve ikonik modeller daha genç bir tarza göre yorumlandı. Parlak materyaller, bu sezonun en önemli trendlerinden biri… Bu sezon metal aksesuarları çok sık göreceğiz. Renkli alt yapılar, taba ve sneaker'lar sezonun hitleri.

BİZE ULAŞIN