Renklerin istilası

Hazır, sıcacık güneş ışınlarıyla buluştuğumuz ilkbahar ayları gelmişken, mevsimin renkli temasına gardıroplarla ayak uydurmakta fayda var. Sarar, 2017 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'yla size bu konuda destek olabilecek markaların başında geliyor.

Giriş Tarihi: 29.04.2017 12:01

Yazı: Samet GÜNÜÇ

Mevsim ne zaman bahara dönse, renklerle aramız düzelir, günün aydınlığına ve doğanın tonlarına eşlik eden parçalar o 'cazip' halleriyle gardıroplardaki yerini alır. Ben, bu aylarda, baharın gerek bünyeye gerekse de kıyafetlere yansıyan hallerine, renklerine tanıklık etmekten büyük keyif alırım.

Tanıklık demişken, geçtiğimiz haftalarda, henüz adım attığımız yeni mevsime vurgu yapan parçalarla dolu bir koleksiyonla Eskişehir'de tanıştım. Şehre istihdam ve sektör bazındaki yenilikçi atılımlarıyla büyük katkılarda bulunan, tekstilde alt ve yan markalarıyla küresel bazda bilinirlilik düzeyine ulaşan Sarar, Eskişehir'deki fabrikalarında yaptığı yeni koleksiyon sunumuyla renklerle aramızı adeta yeniden yaptı! Koleksiyonla ilgili detayları birazdan vereceğim ama markanın üretim tesislerine de değinmeden sizi şık, rahat, ince işçilik, renkler gibi kelimelerin bolca kullanıldığı bir içerikle baş başa bırakmak istemem. Sarar tesislerinde gezinirken, markanın üretim geçmişine tanıklık ettiğiniz gibi, insanın yüzünde tebessüm oluşturan bazı 'prodüksiyonlarla' (Ellerindeki makasla kumaş kesen küçük boyuttaki model oyuncak adamlar gibi.) da karşılaşıyorsunuz. Bununla birlikte, üretim tesislerindeki olağanüstü kapasite ve keyifli çalışma ortamının yarattığı 'gülen yüzler', markaya olan ilginizin artmasına yol açıyor. Evet, şimdi sıra geldi asıl mevzuya; koleksiyona!

Sarar 2017 İlkbahar -Yaz koleksiyonu, renklerin yaza en yakışan tonlarını, yola çıkmanın özgür ruhuna teslim ederek bu sezon da kalite ve şıklığın vazgeçilmez adresi olmaya devam etmiş. Hem sakin hem dinamik kesimler ve birbirinden farklı renklerle koleksiyonun aslında hayatın ta kendisinden ilham aldığını rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz.

Sarar erkeği olmayı ayrıcalıklı kılan İtalyan kesim takımlar, bu sezon da ne istediğini bilen erkeklerin gardıroplarını süsleyecek. Ekoseli ceketlerle sıra dışı renklerin uyumu, şehirli ve modern erkeğe vurgu yapmış ki bunu da fazlasıyla belirgin kılmayı başarmış, Sarar. Papyon (Biraz cesaret, ha gayret!) ile kravatın doldurulamaz yeri stilinizi tamamlarken, marka, yeni koleksiyonunda da kaliteli kumaşlarını ve ince işçiliğini ön plana çıkarmış.

Sarar'ın tropikal esintiler sunan 'Interview' koleksiyonu ise retro etkilerin rüzgârını modern zamana taşıyor. Karayip Adaları'ndan ve Küba'nın renkli sokaklarından ilham alınarak hazırlanan koleksiyon; smart casual görünümü, tropikal desenleri, canlı renkleri, rahatlığı ve şıklığıyla gardıropları gençleştirip enerjiyi yükseltiyor.

BİZE ULAŞIN