Styling'in en iyi adresi: Rack

İstanbul’da Moda’nın kalbi Teşvikiye’de hizmet veren Rack, yükselmekte olan stil danışmanlığını profesyonelce yapan iki isim olan Serhat Şengül ve Yasemin Eke’nin kurduğu bir stil evi.

Giriş Tarihi: 16.02.2017 11:43 Güncelleme Tarihi: 17.02.2017 12:04

Rack Istanbul moda ve lifestyle markalarına hizmet veren bir styling showroom'u, kreatif bir platform. Kurumsal hayattaki profesyonel deneyimlerini moda sektörüne taşıyan kurucuları Serhat Şengül ve Yasemin Eke önderliğinde, moda dünyasında kendine yer edinmek, bir marka olmak ya da markalarına lifestyle dokunuşta bulunmak isteyen tasarımcı ve markalara destek oluyor, kreatif projeler üretiyor, projeleri hayata geçiriyor, stil danışmanlığı eğitimleri, styling, iletişim danışmanlığı, moda içeriği ile 360 derece moda danışmanlığı yapıyor ve yalnızca moda markalarına değil, tamamlayıcı sektörlerdeki markalara da hizmet sunuyor.

Markaların koleksiyon lansmanlarının en yeni adresi olan Rack, Teşvikiye'deki showroom'unda sergilediği ve her sezon yenilenen marka ve tasarımcılara ait kıyafet ve aksesuar koleksiyonlarıyla sektördeki tüm stil danışmanlarına kıyafet temin eden en önemli adreslerden biri. Showroom aracılığıyla editörlere ve stil danışmanlarına ulaşan markalar, böylece ünlü isimler üzerinde, dizilerde, dergilerde ya da blog'larda ürünleriyle kendini gösterebiliyor. Rack, verdiği bu tanıtım-aracılık hizmetini basına bülten ve görsel servis ederek, defile dönemlerinde tasarımcıların defile PR organizasyonlarını gerçekleştirerek tamamlıyor.

BİZE ULAŞIN