Britanya'nın en zengin sporcusu: Lewis Hamilton

Sunday Times’ın hazırladığı listeye göre Büyük Britanya'nın en zengin sporcusu 275 milyon dolarlık servetiyle Formula 1'de Mercedes adına yarışan Lewis Hamilton.

Giriş Tarihi: 14.05.2020 11:43

Sunday Times, Büyük Britanya'nın en zengin sporcularından oluşan listeyi okurlarıyla paylaştı. Formula 1'de Mercedes ile 6 şampiyonluk kazanan Hamilton, 275 milyon dolarlık servetiyle ilk sırada yer aldı. İngiliz pilotu, Kuzey İrlandalı golfçü Rory McIlroy 207 milyon dolar ile takip etti. Real Madrid'te oynayan Galler'li yıldız futbolcu Gareth Bale de 139 milyon dolar ile listenin üçüncü sırasında kendine yer buldu.

Hamilton geçtiğimiz günlerde karantina dönemini verimli geçirdiğini ifade ederek "Ben genel olarak oldukça sakin bir insanım. Kendi başıma zaman geçirmekten keyif alırım ve hepimizin bunu yapabilmesi gerçekten önemli.İşkolik birisiyim. Ritm tutturduğunuz zaman çalışmaya başladığınızda her şey ardı ardına gelir, antrenmanınız ona göre olur. Doğru dengeyi tutturmanız önemlidir" açıklamasını yapmıştı.

Ünlü yarışçı Ferrari ile uzun süredir devam eden görüşmelerini geçen hafta noktalamış ve markaya olumsuz yanıt vermişti.

BİZE ULAŞIN