Messi mi, Ronaldo mu?

Liverpool menajeri Jürgen Klopp oyunu Messi’den yana kullandı.

Giriş Tarihi: 13.05.2020 16:55 Güncelleme Tarihi: 13.05.2020 16:56

Messi- Ronaldo kıyaslamasına sosyal medyanın sevdiği isim Jürgen Klopp da katıldı. Her iki futbolcunun da yıldız olduğunu söyleyen Klopp Ronaldo'ya büyük saygı duysa da kalbinin Messi'den yana olduğunu dile getirdi

Alman teknik adam, kendisine yöneltilen "Ronaldo mu, Messi mi daha iyi" sorusuna, oyuncuların analizini yaparak detaylı bir cevap verdi.

"Bana göre Messi daha iyi" diyen Jürgen Klopp, "İkisine karşı da oynadık ve onlar işin içindeyken savunma yapmanın neredeyse imkansız olduğunu yaşayarak gördük." dedi. Ranoldo'nun kusursuz bir profesyonel olduğunu söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Messi'yi daha çok beğeniyorum, onun imkansız gibi görünen işleri zorlanmadan yapması beni büyülüyor; ama mükemmel bir futbolcu tarif etmemi isterseniz, size Ronaldo gibi hızlanan, koşan ve sıçrayan birini tasvir ederdim" ifadesini kullandı.

Oyunu Messi'den yana kullanan ilk isim Klopp değil. İngiliz eski futbolcu David Beckham da daha önce yaptığı açıklamada Cristiano Ronaldo'nun Lionel Messi'nin seviyesinde bir futbolcu olmadığını söylemişti.

İki futbolcunun başarısını kanıtladığı aşikar ama aralarındaki ezeli rekabette sürüyor. Peki, Sizce hangisi daha iyi?

BİZE ULAŞIN