Yepyeni Bir Akıllı Saat Deneyimi

Hem klasik hem de spor saatleri sevenler için farklı seçeneklere sahip Huawei Watch GT 2 Serisi, asistanınız, spor antrenörünüz ve doktorunuz olarak yaşamınızda vazgeçilmez bir yer edinecek.

Giriş Tarihi: 30.12.2020 15:11

Akıllı saatler hayatımıza gireli çok olmasa da şimdiden vazgeçilmez hale geldiler. 18. yüzyıldan bu yana kurumsal olarak devam eden ve giderek büyüyen İsviçre saatçiliğinin geleneksel yanından farklı olarak dijital çağa, hayatımızın her alanında "bağlandığımız" uygulamalara karşılık gelen bir çözüm olan akıllı saatler, Huawei Watch GT 2 Serisi ile üst düzey bir noktaya erişiyor.

Telefon, mesaj, hava durumu gibi anlık öğrenmek istediğimiz bildirimleri bize sunan yaşam asistanı, spor faaliyetleri esnasında her hareketinizi kaydeden spor antrenörü olan akıllı saatiniz artık aynı zamanda daima yanınızda olan doktorunuz!

3 günde bir kurma ya da kol hareketiyle kurma gerektiren geleneksel saatlerden farklı olarak Huawei Watch GT 2 Serisi, iki haftalık pil ömrü sunuyor.

Huawei Watch GT 2 ve Huawei Watch GT 2e, 15 profesyonel egzersiz modu ve 85 özelleştirilmiş egzersiz modu, kalp atış
hızı izleme, uyku izleme, anormal kalp atış hızı hatırlatıcıları, basınç seviyesi izleme ve döngü izleme gibi programları destekliyor, böylece kullanıcıyı spora ve sağlıklı yaşama teşvik ediyor. Sağlığınız ve egzersizlerinizle ilgili kaydı ise telefonunuza indirdiğiniz Huawei Sağlık uygulaması sizin yerinize detaylı şekilde tutuyor.

En güzel yanlarından biri, Huawei Watch GT 2e akıllı saatin sportif "fluoroelastomer" yumuşak ve rahat kayışın suya ve tere dayanaklı olması. Koşudan yüzmeye kaya tırmanışından sörfe geleneksel ve ekstrem bütün sporlara uygunluk göstermesi. Resmi günler, özel davetler için daha sofistike ve şık bir görünüm isteyenler ise Huawei Watch GT 2 modeli tercih edebiliyor. Eğer evde herhangi bir saatinize ait bir kayış var ise saatinizde o kayışı da kullanabilmeniz mümkün.

Huawei Watch GT 2 Serisi akıllı saatlerindeki hoparlör, telefon görüşmesi ve müzik için tasarlanmış. Saat üzerinden konuşmak istemiyorsanız aktif gürültü engelleme ve stüdyo kalitesinde ses ile telefon görüşmesi yapmak için Huawei FreeBuds 3 kulaklığınızla eşleşme yapabilirsiniz.

Bize göre Huawei Watch GT 2 Serisi'nin en dikkat çekici özelliği, eksikliğinin ciddi sağlık problemlerine yol açtığı ve ölçülmesi hastanede zorlu testler gerektiren ve bir diğer yöntem olarak sürekli nabız oksimetresi taşımayı gerektiren kandaki oksijen doygunluğu seviyesini (SpO2) tek dokunuşla ölçebilmesi. Saat bunu SpO2 IR sensörü ve algoritmasıyla izleyebiliyor.

Huawei Watch GT 2 siyah (46mm), kahve deri (46mm), haki deri (42mm) renk seçenekleri 1.399 TL; pembe altın (42mm) renk seçeneği ise 1.499 TL.

Huawei Watch GT 2e, grafit siyahı, kırmızı lav ve mint yeşili renk seçenekleriyle 999 TL.

BİZE ULAŞIN