Hem işlevsel hem de şık

Tag Heuer, Connected serisi saatlerin en yeni nesli ile bahse giriyor.

Giriş Tarihi: 17.06.2020 16:46

Apple ilk saatini piyasaya sürdükten altı ay sonra, LVMH saat bölüm başkanı Jean-Claude Biver, Tag Heuer Connected Watch'ı, Google Wear ve Intel ile bir iş birliğinin ürünü olarak ilan etti.

Kısa bir süre önce Tag Heuer, New York'ta lüks akıllı saatlerin üçüncü neslini duyurdu. Bu haber, markanın akıllı saatlerinde sadece bir başka yazılım güncellemesi yaptığı anlamına gelmiyordu; Tag Heuer Stratejisi ve Dijital Direktör Frédéric Arnault altında, hem içeride hem dışarıda çok daha kapsamlı değişiklikler yapıldığının habercisiydi.

Intel'in çipi ilk kez Qualcomm Snapdragon 3100 (akıllı saatler için en gelişmiş işletim sistemi çipi olduğu söyleniyor) ile değiştirilirken, Heuer tarafından geliştirilen yeni spor fonksiyonları saate eklendi(golfte deliklere özel rota belirlemek gibi). Akıllı bir saatin işlevselliği ile mekanik bir saatin şıklığını taşıyan yeni nesil Connected saat, Tag Heuer'in tasarım soy ağacına artık her zamankinden daha yakındı.

Geçen yıl Apple tahmini 31 milyon, tüm İsviçre saatçilik endüstrisi ise sadece 21 milyon saat sattı. Yine de İsviçre markaları arasında Tag Heuer, yeni ve hala genişleyen pazarda önde gelen bir konuma sahip. Geçen yıl Apple saati satın alan 31 milyondan herhangi biri, şu anda işlevsellikten ödün vermeden aynı zamanda şık bir ürün arıyorlarsa, Tag Heuer onları bekliyor.

BİZE ULAŞIN