Golften ilham alan 3. nesil Tag Heuer

Tag Heuer’in son perisi sizi golfte 18. deliğe ve daha ötesine taşıyabilir.

Giriş Tarihi: 10.06.2020 15:19 Güncelleme Tarihi: 10.06.2020 17:47

Tag Heuer, 2015'te Apple saatiyle başlayan akıllı saat devriminde ilk lüks saat markasıydı. Apple saatinin Nisan 2015'te piyasaya sürülmesinden yedi aydan daha kısa bir süre sonra, LVMH'nin saat bölümünün başkanı olan Jean-Claude Biver, Tag Heuer'in New York'ta ilk OS işletim sistemine bağlı saatini tanıttı. Teknoloji yepyeni olsa da estetik doğrudan Tag Heuer'ın ikonik oyun kitabından çıkmıştı.

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen üçüncü nesil Tag Heuer'in üst düzey sportif saat yapımının ayırt edici özellikleri; hafif DLC karartılmış titanyum kasasından mat siyah seramik çerçeveye ve hızlı değiştirilebilen kauçuk kayışlara kadar orada. Çapı 45 mm, bilekte büyük durabilir ancak bu yeni neslin kasasındaki ince değişiklikler 40 mm'lik bir saat kadar kolay takılmasını sağlar. Üstelik saat konumunuzu GPS aracılığıyla takip ederek golf karşılaşmalarınızı çok daha çekişmeli kılar.

Esquire'den Ben Boskovich bu saat için "Bu muhtemelen en deneyimli GPS sistemi olmasa da gördüğüm en şık olanı" yorumunu yapıyor. "Golf kıyafetleri ve aksesuarlarının nadiren iyi gittikleri bir şey, yola çıkabileceğim her yere kadar devam etmekten gurur duyacağım bir saat" diyor ve ekliyor "Golf GPS işlevselliği son derece basittir. Yine de onu mükemmel yapan da bu, çünkü deneyimli bir golfçünün bundan fazla bilgiye ihtiyacı yok."

BİZE ULAŞIN