Bir cisim yaklaşıyor: Range Rover SV Coupe

Dünyanın ilk full-size lüks SUV coupe’si olarak lanse edilen Range Rover SV Coupe, Cenevre Otomobil Fuarı’nda ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 25.04.2018 13:42

Yazı: Onur Akçay

565hp güç, 700Nm tork üreten, 5.0 litre V8 Supercharged benzinli motora sahip olan model, dünyada sadece 999 adet üretilecek. Alkışlar arasında fuar alanına giriş yapan devasa coupe oldukça ilgi çekmeyi başardı.

Modelde monogramlı baş harflerden kişiselleştirilmiş basamak plakalarına ve Range Rover armasına kadar aracınızı bir koleksiyon parçası haline getirmenizi sağlayacak çok sayıda kişiselleştirme seçeneği sunuluyor.

Land Rover baş tasarım sorumlusu Gerry Mcgovern Range Rover SV Coupe'yi şöyle tanımlıyor: "Range Rover SV Coupe, Range Rover neslinin bir kutlaması niteliğindedir. Çarpıcı iki kapılı siluetiyle bu nefes kesici dört koltuklu coupe, tamamen modern ve çağdaş olmasının yanı sıra eşsiz genlerini sergiler. Şık şekilde tasarlanmış, üstün bir mühendislikle üretilmiş araç, bugüne kadar sunulmuş en seçkin, lüks ve özel Range Rover modelidir." Buna ekleyebiliceğim bir söz yok!

BİZE ULAŞIN