Dünyanın en pahalısı

İki yıllık prototip sürecinin ardından bu yıl satışa çıkıyor. Dünyanın en pahalı SUV'u, Çin'den Karlmann King ile tanışın.

Giriş Tarihi: 23.03.2018 09:28 Güncelleme Tarihi: 23.03.2018 09:30
Çin markaları, otomotiv dünyasının yükselen değeri olmaya devam ediyor. Geely'nin Avrupa'da Volvo'yu ve Mercedes'in hisselerini satın almasından sonra yükelen Çin otomotiv endüstrisi, bu rekabetle birlikte kaliteyi de arttırıyor. Çinli otomotiv firması IAT Automobile Technology tarafından üretilen Karlmann King; tasarımı, donanımı, tarzı ve tavrıyla diğer SUV'lardan ayrılıyor.



2 yıllık prototip sürecinin ardından bu yıl itibarıyla sipariş ile 10 adet üretilip satılacak olan otomobil, dünyanın en pahalı SUV'u olarak karşımıza çıkıyor. Aracın tam donanımlı versiyonunun Türkiye satış fiyatı 22 milyon lira olarak açıklandı. Araçta, her yolcuya özel tablet, televizyon, buzdolabı, Playstation 4, kahve makinesi bulunuyor. Teknolojiyi sonuna kadar kullanan otomobil, VIP konseptte tasarlanmış. İsteğe bağlı olarak zırhlı araca dönüştürülebildiğiniz araç, farklı renk kombinasyonlarıyla da tercih edilebiliyor.

BİZE ULAŞIN