Yeni Audi A8’de tüm lüks parmaklarınızın ucunda

Yeni Audi A8’in arka koltuğunda bulunan ve bir akıllı telefon boyutlarındaki dokunmatik kumanda ile, arka koltuktaki yolcular ortam aydınlatmasından, bilgi-eğlence sistemine, koltukların masaj özelliğinden havalandırmaya kadar otomobilin birçok özelliğini kontrol edebiliyor.

Giriş Tarihi: 13.02.2018 11:14 Güncelleme Tarihi: 13.02.2018 11:48

Audi'nin amiral gemisi, A8'in dördüncü nesli, sürüş dinamizmi ve güvenlik sistemlerinin yanında lüks ve ferah bir salonu andıran iç tasarımı ile öne çıkıyor. En prestijli ve konforlu yerin arka sağ koltuk olduğu otomobilde, özellikle arka koltuktaki yolcuların rahatı için yakın geçmişte, konsept otomobillerde görülen özellikler hayata geçirildi. Bu özelliklerin başında, "Arka koltuk merkezi kontrol kumandası (Rear Seat Remote)" geliyor.

Arka koltukta, ortadaki kol dayanağı üzerinde bulunan OLED ekranlı ve bir akıllı telefon ebatlarındaki uzaktan kumanda, bulunduğu yerden çıkarılarak kullanılıyor. Yolcular, bu kumanda ile ortam aydınlatması, yeni HD Matrix okuma ışıkları, masaj koltukları, koltuk ayarları, bilgi-eğlence sistemi, iklimlendirme ayarları, müzik ve arka camlardaki güneşlikler gibi birçok fonksiyonu kontrol edebiliyor. 5.7 inç büyüklüğündeki kumanda ile, ayrı bir işletim ünitesi üzerinden telefon konuşmaları da gerçekleştirilebiliyor.

BİZE ULAŞIN