Victoria's Secret'ın son meleği Grace Elizabeth

Grace Elizabeth, Victoria's Secret'ın kanatlarını takmaya hak kazanan son model oldu.

Giriş Tarihi: 10.04.2019 17:54 Güncelleme Tarihi: 12.04.2019 15:58

Grace Elizabeth, Victoria's Secret kanatlarını takmaya hak kazandı. İmrenilen kadroya dahil olan Grace Elizabeth, 2019'da Victoria's Secret meleği olan dördüncü ve son model oldu.

Barbara Palvin, Alexina Graham ve Leomie Anderson da son dört hafta içinde VS Angels olarak seçildi. Victoria's Secret'taki ilk şovuna 2016 yılında Paris'te çıkan Grace Elizabeth, markanın PINK etiketi için modellik yapıyordu.

Grace Elizabeth, yüksek, belirgin elmacık kemikleri ve enerjik gülümsemesi ile yüksek moda dünyasında da öne çıktı. Ralph Lauren, Max Mara ve Chanel gibi markalar için New York'tan Paris'e kadar pek çok moda haftasında yürüdü.

Haberi aldığında Meksika-Tulum'da tatilde olduğunu söyleyen Grace Elizabeth, "İlk olarak anneme söyledim. E-postanın geldiğini zaten görmüştü ve onu arayana kadar dakikayı geri sayıyordu. Onu görür görmez aradım ve cevapladı, 'Merhaba, bu benim meleğim mi?'"

Grace Elizabeth hakkında bilmediğiniz 3 şey;

"Origami'yi seviyorum ve aslında bu konuda çok iyiyim. Vinç ve kurbağa yapmayı seviyorum. Penguenlere takıntılıyım ve oyuncak kapma makinesinde oldukça iyiyim asla kaybetmem"

BİZE ULAŞIN