Charlize Theron idolünü açıkladı

"Tully" isimli filmdeki rolü için 20 kilo alan ve geçtiğimiz günlerde değişen beslenme alışkanlıkları yüzünden depresyona girdiğini itiraf eden Charlize Theron, idolünü açıkladı.

Giriş Tarihi: 05.05.2018 10:16 Güncelleme Tarihi: 05.05.2018 12:08

'Tully' isimli yeni filminin heyecanını yaşayan Charlize Theron, filmin özel gösteriminde idolünü açıkladı. Oscarlı güzel yıldız, "Benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncu Tom Hanks" dedi.

Oscar ödüllü aktris Charlize Theron, Tully filminde annelik krizi yaşayan orta yaşlı bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Theron, "Canlandırdığım kadının nasıl hissettiğini anlamak istedim ve yemek yemenin beni bu kadına daha da yaklaştıracağını düşündüm. Ancak, bu durum benim için büyük bir sürpriz oldu ve depresyonla yüzleşmek zorunda kaldım. Hayatımda ilk defa bu kadar çok işlenmiş gıdayı bir arada yedim ve çok fazla şekerli içecek içtim. Bu filmde olmak benim için eğlenceli olmadı." dedi

Theron, kilo almak için gece ikide kalkıp fast-food yediğini, hamburger ve milkshake ile kahvaltı yaptığını sözlerine ekleyerek, "İlk üç hafta gerçekten eğlenceliydi kendimi şeker dükkanındaki bir çocuk gibi hissettim. Sonrasında iyi hissetmedim. Aniden aşırı miktarda yediğimi ve bunun mesleğimden kaynaklandığını fark ettim."

BİZE ULAŞIN