Miley Cyrus: Hala kendimi arıyorum

11 yaşındayken Hollywood dünyasına adım atan Miley Cyrus, hala kendisini aradığını söyledi. Şarkıcı, “Her geçen gün gerçek Miley’e biraz daha yaklaşıyorum” dedi.

Giriş Tarihi: 03.03.2018 10:12 Güncelleme Tarihi: 03.03.2018 11:26

Miley Cyrus, Wonderland dergisinin İlkbahar 2018 sayısına kapak oldu. Şov kızı konseptinde objektif karşısına geçen şarkıcı, 'çılgın' lakabının hakkını verdi.

Cyrus, pembe ipek kostümlerini göz alıcı aksesuarlar ve oyuncaklarla kombinledi. Dünyaya olumlu bakmanın ve özgüvenin hayat mottoları olduğunu söyleyen şarkıcı, "Hala kendimi arıyorum, kimliğim sürekli değişiyor. Her geçen gün gerçek Miley'e biraz daha yaklaşıyorum" şeklinde konuştu.

Instagram'da 74.5 milyon takipçiye ulaşan Cyrus, "Sektöre çok genç yaşlarda girdiğim için sosyal medyayı arkama alma lüksüne sahip oldum. Hayranlarımla harika bir ilişkim var ve onlara hep sadık kaldım. Bunun karşılığını da her zaman gördüm" açıklamasını yaptı.

Arada zor günler geçirdiğini de anlatan şarkıcı, "Bazen en yakınınızdakiler, en uzağınızda kalabiliyor, böyle durumlarda çok üzülüyorum" dedi.

BİZE ULAŞIN