En tuhaf aşerme hikayeleri

Sinema ve podyumun güzel yıldızları, hamilelikleri sırasında tuhaf besinlere aşermiş. Her gün suşi ve karidesli tako yiyen, hatta patates kızartmasını milkshake’e batıran bile var!

Giriş Tarihi: 25.01.2018 11:04 Güncelleme Tarihi: 25.01.2018 11:07

AMANDA SEYFRIED
Oyuncu Thomas Sadoski ile mutlu bir evliliği olan Amanda Seyfried, hamileliğinde yanında mutlaka süzme peynir taşıyormuş. "Dışarıda peynir yemekten utanıyordum, bunu yalnızken yemem gerektiğini düşünüyordum. Çok tuhaf bir histi" diyor.

JESSICA ALBA
Kısa süre önce oğlu Hayes'i dünyaya getirip üçüncü kez anne olan ünlü aktris, hamileliği sırasında her gün Japon yemekleri yediğini söylüyor. Alba'nın favorisi ise suşiymiş. Canının tatlı çektiğini de söyleyen güzel yıldız, "Dondurmayla idare ettim" diyor.

KYLIE JENNER
Travis Scott ile ilişkisinden genç yaşta anne olmaya hazırlanan reality şov yıldızı Kylie Jenner, "Her gün karidesli tako yiyorum" diyor. Tako tarifini Karrueche Tran'dan öğrendiğini söyleyen Jenner, "Karides, soğan, Meksika sosu ve ekmek... Bu lezzete resmen aşık oldum" diyor.

CHRISSY TEIGEN
Ünlü müzisyen John Legend ile evliliğinden ikinci bebeğini bekleyen ünlü model, aşerdiği yiyeceklerin her dakika değiştiğini söylüyor. Sık sık spagetti yediğini söyleyen Chrissy Teigen, "Eğer canım bir şey isterse, onu mideme indirmeden duramıyorum" diyor.

BEHATI PRINSLOO
Adam Levine ile evliliğinden ikinci bebeğini bekleyen güzel model, aşerdiği ilginç yiyecekleri sosyal medyada sık sık paylaşıyor. Elmanın üzerine acı Meksika sosu döküp yiyen top model, ayrıca patates kızartmasını da milkshake'e batırarak tüketiyor.

BİZE ULAŞIN