Jolie neden ayrıldıklarını açıkladı

Angelina Jolie, bir zamanların büyülü çifti Brangelina'nın yolun sonuna nasıl geldiğini ise şöyle anlattı.

Giriş Tarihi: 22.01.2018 16:46 Güncelleme Tarihi: 23.01.2018 11:03

Bir zamanlar Hollywood'un örnek çifti olarak gösterilen ve herkesin "ölüm onları ayırana kadar" birlikte kalacaklarına inanılan Brad Pitt ve Angelina Jolie'yi aslında "hayat şartları" ayırmış.

Üstelik bunu itiraf eden de Angelina Jolie'nin kendisi.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda Brad Pitt ile neden ayrıldıklarını anlattı.

42 yaşındaki altı çocuk annesi Jolie, Awards Chatter'a verdiği röportajda "yaşanmışlıkların" Brad Pitt ile ayrılmalarına sebep olduğunu açıkladı.

Angelina Jolie, ayrılığa giden uzun süreci şöyle anlattı: "Geçtiğimiz 10 yıl içinde önce annemi kanserden kaybettim. Sonra kendim kanser korkusu yaşadım. Bu yüzden önce göğüslerimi, sonra yumurtalıklarımı ve rahmimi aldırdım.

Bütün bu süreç gerçekten çok zordu. Söylemesi bile kalp kırıcı ama tüm bu yaşananlar bizim Brad ile yollarımızı ayırmamıza neden oldu" dedi.

Angelina Jolie, Brad Pitt ile birlikte kamera karşısına geçtikleri By the Sea adlı filmin de ilişkilerini düzeltmek için son bir şans olduğunu ama bunu da kaçırdıklarını söyledi.

Jolie, Pitt ile tanışıp birbirlerine aşık oldukları Bay ve Bayan Smith filmine gönderme yaparak şöyle konuştu: "Biz birlitte çalışırken tanıştık. Sonra da birlikte çalıştık. Sanırım bu, bizim iletişim kurabilmemiz için iyi bir yol oldu. Aslında bazı açılardan öyleydi. Ama bazı açılardan da tam tersi."

Angelina Jolie, yıllar içinde yaşadıklarının ilişkilerini yıprattığını ve onları ayrılığa götürdüğünü anlattı.

BİZE ULAŞIN